Mark Levinson píše: ↑15 říj 2023 10:52
Stranka Pavel-Audio píše: ↑12 říj 2023 13:48
Maxpower píše: ↑12 črc 2023 11:25
Stranka Pavel-Audio
Díky za odpověď a vysvětlení. V současné době je asi 5 průmyslových výrobců OCC. O ostatních nevím a věřím, že existují výroby, které jsou tohoto procesu dosáhnout (bez patentu a obchodní značky OCC). Ale asi bych se místo omluvy vrátil zpět k původní tezi, že bez doloženého podkladu o krystalické struktuře daného vodiče jde pouze o vaše tvrzení a potenciální lež.
(Edit by ML)
To Maxpower:
Nemyslím si, že je zrovna slušné osočovat p. Stránku ze lži. Jsou-li důkazy o lži, tak sem s nimi, ale pokud je to je teorie, tak je to zralé spíše na omluvu.
Děkujeme adminovi za pokus o umravnění maxpower, jak je vidět takto kultivovaně pojaté upozornění na nepřijatelné chování bylo zcela ignorováno, což vypovídá o morální i intelektuální úrovni maxpower.
Nemyslím si, že bylo "kultivovaně pojaté upozornění" ignorováno, protože od napomenutí se Maxpower (a nejen on) zdržel komentování v tomto vlákně. Naopak se mi zdá Vaše reakce, po dvou měsících klidu, přinejmenším kontraproduktivní.
Nechtěl jsem rozvíjet tuto diskuzi a měnit téma ve vláknu SPaudio, tak jsem příspěvek překopíroval sem - snad nevadí.
Reakce administratora ML mě poměrně překvapila a nebo možná jsem ji špatně pochopil.
Rozumím tomu správně, že pokud se výrobce začne bránit nařčení o lži tím, že to dotyčnému podrobně vysvětlí, že se opravdu o žádnou lež nebo záměrné klamání spotřebitele nejedná a ten dotyčný opět použije stejné nařčení jen s tím, že doplní přídomek POTENCIÁLNÍ a následně ani nereaguje na Vaše doporučení s omluvou, tak je nakonec chyba na straně toho výrobce, který byl obviněný ze lži, protože se ozval pozdě a ostatní se s ním už nechtějí bavit - nepřispívají na toto vlákno? Takto to opravdu jako administrator tohoto vlákna vnímáte? Že ozvat se a reagovat, bylo kontraproduktivní?
Osobně to vnímám tak, že se výrobce ono nařčení snažil poměrně rozsáhle vysvětlit a nakonec (bohužel dle mého očekávání) se opět dozvěděl, že jsou POTENCIONÁLNÍ lháři. Možná jsem moc důvěřivý, ale mi to vysvětlení stačilo, možná také proto, že jsem si výsledek těchto kabelů mohl potvrdit osobním poslechem. Vím, že to každému takto stačit nemusí, nicméně osočovat někoho veřejně ze lži, je dle mého názoru minimálně neslušné a o to je to citlivější, že se jedná o výrobce, který tyto výrobky vyrábí a nabízí na trhu. Tím chci říct, že by si s tvrzením o lži měl být dotyčný opravdu jistý, než něco takového vypustí. Lež je totiž slovo, kterým se dá hodně ublížit a nejde jednoduše vzít zpět. Hodně lidí na sociálních sítích používá různá silná slova a nařčení s tím, že spoléhají na to, že ve finále to bude tvrzení proti tvrzení a nikdo již nebude dál pátrat, zda to skutečně je lež či nikoliv. Na začátku se jedná o silná slova, u kterých pisatel nedomyslí následky a myslí si, že se bavíme u piva mezi známými.
Informace je samozřejmě potřeba sdílet a fórum je k tomu skvělá příležitost. Nicméně, pokud se někdo u klávesnice takto rozvášní a napíše VEŘEJNĚ nějakou hloupost ve smyslu nařčení nebo napadení někoho jiného bez jasného důkazu, tak ho prosím nepodporujme, protože to je pak cesta do pekel.
Osobně jsem rád, že jsem se odvážil na toto fórum přispívat a pevně věřím, že mi tohle nadšení, vydrží i nadále.
Přeji všem fajn poslech
M.