Koncový zesilovač

Potřebujete poradit? Hifi rady všeho druhu.
Uživatelský avatar
knopi
Příspěvky: 102
Registrován: 07 úno 2011 19:33
Bydliště: Praha

Re: Koncový zesilovač

Příspěvek od knopi »

Ty sluchátka Hifiman HE6 jsou hodně specifická to nejsou normální sluchátka to už jsem zmiňoval (konec konců v Ketosu si to můžou ozkoušet), ve světě se hodně líbí např. s tím FirstWatt Ačko atd., tovární zesilovač k těm sluchátkům Hifiman EF6 je taky Áčko. Audiu po technické stránce nerozumím, třeba vůbec nezáleží na tom v jaké třídě ten zesilovač bude, tohle jsou věci které já nemohu vědět. Já to chci ozkoušet to sem taky psal, jak se jinak dá zjistit aby to opravdu hrálo tak aby si člověk sedl na zadek a nechal si to doma a žil s tim rád. Faktem je, že "tyto" sluchátka potřebují výkoný zesilovač (píše to i sám výrobce), když např. ten FirstWatt s nima smete podle uživatelů co to srovnávali sluchátkové zesilovače které jedou v cca 5W a přitom ten FirstWatt F1 sám jede v 5W do 50 Ohm tak je to na zamyšlenou. Smete asi není nejlepší výraz lepší popis by byl, že zkrátka jim ve zvuku asi něco chybělo.

Já to zamýšlel tak, pokud bych našel opravdu kvalitní stereo koncák který bych nemusel měnit hned u nákupu prvních slušných repro. DPA, Hypa, Prima... proč to nezkusit.
Mytek Brooklyn DAC, Blipo, XLR & power kabely
jimmi
Příspěvky: 552
Registrován: 14 kvě 2012 09:08

Re: Koncový zesilovač

Příspěvek od jimmi »

Zdar.A čo tak použiť na tie sluchadlá napríklad toto http://www.musicalfidelity.com/m1hpa/ ?Ide v triede A ,dá sa použiť aj ako predzosilnovač ku niakemu koncovému zosilnovaču ,má aj USB vstup.
Odpovědět