Klub akustik

Šíření zvuku v polechové místnosti, zkušenosti, problémy a jejich řešení apod..
ozzy8
Příspěvky: 26
Registrován: 29 kvě 2011 10:43

Re: Klub akustik

Příspěvek od ozzy8 »

Dieter Burmester píše:Vicoustic :thumbup:
Áno, je to od tejto firmy, vidno, že sa vyznáš. :thumbup:
Uživatelský avatar
Tinariwen
Příspěvky: 318
Registrován: 01 led 2013 12:33

Re: Klub akustik

Příspěvek od Tinariwen »

Zdravím všetkých,tak už som sa vratil a môžem doplnit Ozzyho poznatky.

Ozzy ďakujem za vloženie foto,pôvodne som chcel iba prispiet fotkami na temu -Klub Akustik,kedže som bol mimo môjho počitača poprosil som Ozzyho o ich vloženie pretože mi pomahal konzultovat vela veci vratane rozmiestnena repro.
Niektore veci som v ramci vyskušania prehodnotil a momentalne na zaklade predošlych Ozzyho konzultacii a prepočt mam repro vzdialene od osi,teda stredu reproduktorov presne 2886mm,posluchova vzdialenost od stredu vzdialenosti reproduktorov je 2500mm,za mojou hlavou je priestor 300mm.Všetko ostatne čo napísal Ozzy sedí.

Akustický material je Vicoustic v takejto kombinácii:

Vicoustic WaveWood
Vicoustic Cinema Round Premium
Vicoustic Omega Wood
Vicoustic Multifuser DC2
Vicoustic Super Bass Extreme
Vicoustic Super Bass 90

Celu inštalaciu som si robil sam.Konzultoval som to pochopitelne s odbornikmi,montoval a doplnal som postupne,kedže počas zariadovania posluchovne som bol vo faze rozhodovania ake repro do mojej miestnosti.Skušal som dvojpásmove,ale aj trojpasmove.Dvojpásma hrali dobre,velmi dobre,ale trojpásma ,tam bass dunel o 106 :oops:
Prešiel som v priebehu roka a pol snad 20 študii,nehovoriac o výstavach a navštevy u niekolko hifistov ktorý mali doma železa za cenu Boingu ma privádzali do mierne povedane zufalstva.Mal som v hlave zafixovaný zvuk ktorý som chvala bohu našiel a to v aktivných repro ATC SMC 50A SL TOWER v kombinacii s predzosilovačom Pass Labs XP 20 mi to v mojej akustickej miestnosti hraje ako z "praku"
Bass je jednoducho excelentný,stredy a výšky-to nema chybu.Milujem počuvat hudbu na urovni koncertnej hlasitosti.Dynamika je ohromujuca.Môžem zodpovedne skonštatovat že makro a mikro dynamika je jednoducho fantastická:thumbup:
Separacia hudobnikov,predozadný priestor ako vyššie spomynal Ozzy.....podstatne zrealnenie a zlepšenie nastalo po nedavnej vymene silovej kabelaže,kde som s pomocou Mireka(Pytell) zapojil ním vyrobené sietove kable VDH Mainserver do predzosilovača a ten som zapojil do pračky PS audio P5 na tkz.D vtup kde sa zvykne pripojit natvrdo koncak.
Cez USB vstup v Oppe hrajem na externy Hard Disc,Oppo ma tiež sietový kabel VHD Mainserver a pri kvalitnom zdroji nahravky,vo vysokej HD kvalite alebo vinylovych ripoch,zrazu hudobnici a cela scena je posunuta hlboko do zadu,inými slovami po vymene sietových kablov a pusteni kvalitne nahranych nahravok je všetko tak ako ma byť.(Mirek vdaka :thumbup: ).

To:bh69..okno ani šikmina nad,resp.za hlavou nezlobí.Mal som problem akurat s basom ,pretože ked som to poriadne "osol"tak mi rezonovalo od podlahy všetko,teda stropny sadrokarton..akonahle som namontoval pod repro Soundcare Super Spikes,nemam s ničim absolutny problém.

Nejak som sa rozpísal,ale sam so zaujmom dlhodobo sledujem a čitam všetky poznatky tohto fora,človek sa učí celý život tak som si dovolil prisiet aj ja...
Chcem podakovat ešte raz Ozzymu za jeho ochotu a aj moderatorovi Markovi Levinsonovi za vysoku uroven s akou toto forum korektne moderuje :thumbup:
ATC SCM50 ASL,ATC CDA2 MkII
Uživatelský avatar
Kokin
Příspěvky: 168
Registrován: 05 úno 2011 10:45
Bydliště: Prostějov

Re: Klub akustik

Příspěvek od Kokin »

Tinariwen
Panely od Vicoustic se mi také líbí. Designově jsou mi mnohem víc bližší, než např. GIK Acoustic.
Repro ATC jsou skvělá volba. Zajímá mě jaké jsi zkoušel předzesilovače, a proč jsi vybral právě Pass.
Gigawatt PF-2 EVO, Mytek, ATC SIA2-150, ATC SCM40 v2, Furutech, Oyaide, Acoustic Revive, Nordost, Supra
Uživatelský avatar
Tinariwen
Příspěvky: 318
Registrován: 01 led 2013 12:33

Re: Klub akustik

Příspěvek od Tinariwen »

To Kokin:
Dobra otazka :thumbup: neviem ale či je vhodne sa v tomto vlakne o akustike,rozpisovat o predzosilovači,aj ked vsetko zo všetkym suvisi...

V skratke,ku aktivnym ATC som mal predstavu dat taktiez nieco co by bolo vhodne vzhladom k charakteru zvuku ktory mi aktiva hned po zapojeni splnali...Zdaleka nedisponujem technickymi vedomostami ako väčšina clenov fora.Ale moja aktivita,neustaly zaujem, informacie atd rozhodli pre Pass Labs XP20.Rozmyšlal som o predzosilovaci od ATC a o Audio Research.Od lamp som napokon ustupil.
Pocul som vela predzosilovačov,ale nie u mna doma.Proste som sa tak rozhodol na zaklade informacii ktore som mal,vratane napočuvaneho v študiach,vystavach,u kamaratov..a samozrejme v ramci financnych moznosti.
Som spokojný :D
ATC SCM50 ASL,ATC CDA2 MkII
Uživatelský avatar
Mark Levinson
Administrátor
Příspěvky: 4212
Registrován: 23 pro 2010 12:00
Bydliště: Ostrava

Re: Klub akustik

Příspěvek od Mark Levinson »

Tinariwen píše: Nejak som sa rozpísal,ale sam so zaujmom dlhodobo sledujem a čitam všetky poznatky tohto fora,človek sa učí celý život tak som si dovolil prisiet aj ja...
Chcem podakovat ešte raz Ozzymu za jeho ochotu a aj moderatorovi Markovi Levinsonovi za vysoku uroven s akou toto forum korektne moderuje :thumbup:
Tinariwen,
jedním slovem paráda, chce se jen zatleskat :clap:. Sen každého z nás, samostatná poslechovka, akustické úpravy a skvělý aparát. Ty ACT jsem slyšel, sice v neaktivním provedení, ale zvuk se mi náramně zamlouval. Moc pěkně se to čte a kouká na fotky až bych se přimlouval za Tvé samostatné vlákno.
Díky za vyseknutou pochvalu, to se moc často nečte ^:)^.
Mark Levinson
Pytell
Příspěvky: 831
Registrován: 02 led 2011 09:18
Bydliště: Praha

Re: Klub akustik

Příspěvek od Pytell »

Tinariwen : Super poslechovka, použitím Vicoustic( vypadají esteticky krásně než konkurenční panely ), které také používám a potom moje srdeční záležitost -- bedny ATC ( nezaměňovat za ACT), vím jak dokáží zahrát, mám sice pasivní ale naprosto dokonalý přednes, dveře také akusticky upravené na což hifisti také zapomínají, prostě super.

Juraj co Ti popřát, snad jen kopec krásné hudby a plně si to užívat :thumbup: :clap:

Jen odbočím, co to máš prosím Tě ( za tapetu nebo co to je ) za sestavou na zdi.

Mirek
Uživatelský avatar
Mark Levinson
Administrátor
Příspěvky: 4212
Registrován: 23 pro 2010 12:00
Bydliště: Ostrava

Re: Klub akustik

Příspěvek od Mark Levinson »

Mirku,
díky z opravu, zaměnil jsem ACT za ATC jak uvádíš správně. Jednalo se jen o překlep, samozřejmě jsem myslel ATC.
Mark Levinson
Uživatelský avatar
Tinariwen
Příspěvky: 318
Registrován: 01 led 2013 12:33

Re: Klub akustik

Příspěvek od Tinariwen »

Mark Levinson,

ja ďakujem za povzbudzujuce slová aj za ponuku urobiť vlastné vlákno.Toto forum sledujem pasívne dhšiu dobu a v lednu 2013 som sa zaregistroval.Aj ked sa tu pomaličky rozkukavam a s rešpektom sem-tam niečo prispejem,mám prehlad kto je kto :angel:
Vlakno " Klub akustik "ma zaujalo poznatkami a informáciami kolegov - hifistov a predovšetkým vloženými fotografiami.Napadla ma "kacírska"myšlienka vložit foto mojej posluchovky,len tak bez komentára a vzhladom k tomu že často sukromne komunikujem s priatelom "Ozzy8"poprosil som ho nech to tam položí bez komentára,netušiac že mi ešte v ten den zavola,",,že chlapi sa pýtaju,tak im odpíš" :silent:
Tak som niečo zo seba dostal...
Ponuku urobit vlastne vlakno určite zvážim,trochu sa musím osmeliť, sustrediť a pripravíť,chce to zaloviť chronologický v pamäti,čim som vlastne prešiel :roll:
V každom prípade HighEnd Forum mam rád a ďakujem všetkým za povzbudzujuce slová,poteší:thumbup:

Pytell,
Mirek vďaka za prianie :thumbup: ...časom uvažujem ešte o nejakom prírastku do zostavy a samozrejme adekvatnej kabeláži :thumbup:
Za zostavou a repro mám zaujímavý koberec so štvorčekmi upletene vlákna su v protismere,trochu to aj vidieť.Učel je pochopiteľne akustický a snád aj estetický.Koberec je nalepený obojstrannou lepiacou páskou,špecialne na tieto účely,teda na lepenie koberca na stenu.Tuto prácu mi ale robili profesionali z firmy ktora robi aj divadelne,koncertne saly ,alebo kiná.Male zákazky neberu,naštastie majiteť kamoš... :cool:
Miestnost plánujem premerať,tak dám vediet kde som frekvenčne uletel,ale hraje mi to ozaj dobre :smile:
ATC SCM50 ASL,ATC CDA2 MkII
Uživatelský avatar
fox
Příspěvky: 1692
Registrován: 27 pro 2010 09:07
Bydliště: Opava

Re: Klub akustik

Příspěvek od fox »

Taky tě vítám v "Klubu Akustik". Máš to pěkné a věřím, že jsi nadšený z toho, co se ti povedlo. Je to paráda, jít si poslouchat, kdy se ti zachce a nemuset se omezovat a taky otravovat ostatní členy rodiny, kteří nemusí mít pochopení pro tvůj koníček.
Když jsem četl příspěvky o tvých úpravách, všiml jsem si poznámky, že chceš vyzkoušet poslech na délku místností. Já mám taky podkrovní poslechovku podobných rozměrů jako ty.
Pří uspořádání na délku mám ohromný předozadní prostor. Tony klavíru zní celou místností a doznívají až za hlavou. Bedny mám umístěné v jedné třetině místností. Zvuková scéna se zobrazuje ale přibližně dva metry za nimi. Basy v žádném případě nechybí, spíš jsem je musel krotit.
Přeji ti pohodový poslech.
Michell Gyrodec/Orbe, SME V, Lyra Delos, RCM+step up trafo MgBeran, Esoteric DV60, Lumin U2 Mini+DAC Gustard X26 Pro, Audia Flight Strumento no4 mk II+Audia Flight FLS1,Tannoy Turnberry GR+ST100, Niagara 5000+1200, hrom, hurikán, drak a pták Ohnivák.
Uživatelský avatar
Tinariwen
Příspěvky: 318
Registrován: 01 led 2013 12:33

Re: Klub akustik

Příspěvek od Tinariwen »

Ďakujem Fox,

práve taketo poznatky ako píšeš človeka obohacuju a dávaju chuť vyskušať, čo taketo premiestnenie na "krátku stenu" prinesie.
Určite sa tomu nebránim :smile:
Ak to vyskúšam, rad sa s vysledkom s Vami podelím :smile:
ATC SCM50 ASL,ATC CDA2 MkII
Uživatelský avatar
timcs
Příspěvky: 476
Registrován: 13 kvě 2012 12:00

Re: Klub akustik

Příspěvek od timcs »

timcs píše:
pajuna píše:Ty svetle ramy na sebe strhavaji pozornost. Ve tmavsim dreve by to vice splynulo. Co na to manzelka? Lamu si hlavu s tim, kde sedis, kdyz poslouchas. Vysledek uprav ale bude urcite znat, coz je samozrejme hlavni ucel.
Ďakujem všetkým za pozitívne ohlasy. ^:)^
Na rámy mám dve variácie 1 - budú upravené morením na čierno alebo tmavo hnedo, 2 - celý panel potiahnem priezvučnou látkou, na ktoré budem maľovať (viď inšpirácia). Apropo manželka. No je to ťažký oriešok, silná a tvrdohlavá osobnosť, ktorá ide za svojím vytúženým cieľom...a ja taktiež. Tak vzniká kompromis. Za ten čas spolužitia sa už tak poznáme, že viem kde je tá hranica, ktorú ešte smiem prekročiť a nebude namietať. Veď je stále lepšie doma počúvať hudbu a byť s rodinou, ako sedieť za stolom v krčme a splavovať rodinný rozpočet. Ešte taký malý "bonbónik", tie Sonusy som nič netušiac dostal pred pár rokmi od manželky na Vianoce. A to ani nevedela, čo je to. Je proste super. :-bd :-bd
Prikladám foto posluchového miesta.
P1010003.JPG
1310420893_424 (1).jpg
Až teraz som zbadal, že som zabudol pripojiť foto, ktoré by som namaľoval na priezvučnú látku a tou látkou obtiahol panely.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Ayon-AudioNote-Pathos-HarmonicTechnology-SonusFaber-PSAudio-Lessloss-Benalex-akusticky upravená miestnosť
Bery

Re: Klub akustik

Příspěvek od Bery »

...ktoré by som namaľoval na priezvučnú látku...
Wow, parádní, řekl bych profesionální práce. :clap: Nechceš to dělat na zakázku?
Uživatelský avatar
timcs
Příspěvky: 476
Registrován: 13 kvě 2012 12:00

Re: Klub akustik

Příspěvek od timcs »

Bery píše:
...ktoré by som namaľoval na priezvučnú látku...
Wow, parádní, řekl bych profesionální práce. :clap: Nechceš to dělat na zakázku?
Ďakujem, ale to je len podklad na základe čoho to budem robiť. Nebude to také farebné. Chcem to dať na čiernu látku, farebné budú len postavy hudobníkov, pozadie nebude tak husto maľované, len okrajovo, nakoľko by farba zakryla póry v látke a tým pádom by bol efekt absorbcie zvuku potlačený. Je to hudba budúcnosti. Cez leto asi z toho nebude nič, najskôr tak na jeseň. Keď budú hotové, tak hodím sem foto.
Ayon-AudioNote-Pathos-HarmonicTechnology-SonusFaber-PSAudio-Lessloss-Benalex-akusticky upravená miestnosť
pajecka
Příspěvky: 7
Registrován: 09 zář 2013 17:24

Re: Klub akustik

Příspěvek od pajecka »

já bych tu látku dala natisknout na UV tiskárně ta by měla dodržet i dírkování.
monte

Re: TESLA 813A - repase

Příspěvek od monte »

Foxi, začínal jsi upravovat poslechovku, tak jak jsi dopadl? Toto jsem chtěl psát do klubu....
Uživatelský avatar
fox
Příspěvky: 1692
Registrován: 27 pro 2010 09:07
Bydliště: Opava

Re: Klub akustik

Příspěvek od fox »

Monte se v jiném vlákně ptal:

Re: TESLA 813A - repase
Nový příspěvekod monte » pát 13. zář 2013 10:24:08

Foxi, začínal jsi upravovat poslechovku, tak jak jsi dopadl? Toto jsem chtěl psát do klubu....


Nic jsem neupravoval. Ze sklepa jsem dotáhl čtyři balíky akustických podhledů a ty dal do každého rohu místnosti. Dunění zmizelo.

Obrázek

Snad někdy na ně manželka ušije apartní potahy. Prozatím je kryje plátěný přehoz.
Michell Gyrodec/Orbe, SME V, Lyra Delos, RCM+step up trafo MgBeran, Esoteric DV60, Lumin U2 Mini+DAC Gustard X26 Pro, Audia Flight Strumento no4 mk II+Audia Flight FLS1,Tannoy Turnberry GR+ST100, Niagara 5000+1200, hrom, hurikán, drak a pták Ohnivák.
monte

Re: Klub akustik

Příspěvek od monte »

Foxi, horka skončila, tak to trochu vyšperkuj. Takto to vypadá, jako ve stavebninách :cool:
Uživatelský avatar
Tony
Příspěvky: 492
Registrován: 06 led 2011 22:15
Bydliště: Bratislava

Re: Klub akustik

Příspěvek od Tony »

Tento víkend som bol u kamaráda, tak tiež pridám zopár foto.
Je to bývalá garáž a všetko si robil sám :thumbup:

Obrázek
Uživatelský avatar
Tony
Příspěvky: 492
Registrován: 06 led 2011 22:15
Bydliště: Bratislava

Re: Klub akustik

Příspěvek od Tony »

Obrázek
Uživatelský avatar
Tony
Příspěvky: 492
Registrován: 06 led 2011 22:15
Bydliště: Bratislava

Re: Klub akustik

Příspěvek od Tony »

Obrázek
Uživatelský avatar
Tony
Příspěvky: 492
Registrován: 06 led 2011 22:15
Bydliště: Bratislava

Re: Klub akustik

Příspěvek od Tony »

Obrázek
Uživatelský avatar
pajuna
Administrátor
Příspěvky: 1793
Registrován: 23 pro 2010 14:02
Bydliště: Liberec

Re: Klub akustik

Příspěvek od pajuna »

To vypada teda mohutne a vymakane :thumbup: . Co to je za bedny?
1. Jadis DA88S MkII,McIntosh MCD500,Franco Serblin Accordo Essence,Tyr2,Heimdall2,LessLoss,XLO,filtr NA,BW PV1D, Sennheiser HD595,
2. Electrocompaniet ECI6D,OPPO UDP205,Franco Serblin Accordo,Pro-ject Debut III ES
martinowsky
Příspěvky: 641
Registrován: 17 dub 2011 21:07
Bydliště: Ostrava

Re: Klub akustik

Příspěvek od martinowsky »

Nadhera, po dlouhé době reálná fotka co potěší oko. Jen to křeslo s taburetem koštovalo počítám víc jak moje celá sestva. :thumbup: Dík za podělění se o foto. A kamaráda chválím, je to paráda!!
CA, MFA, DYNAUDIO,PROJECT,FURUTECH,SUPRA,REL.......OSTRAVAR,BERNARD,ROHAN a jiné, hlavně hodně dobrého, nežli málo špatného.
bertram

Re: Klub akustik

Příspěvek od bertram »

Konečne niečo zmysluplné , kôli čomu sa oplatia otvoriť stránky tohto fóra . Super fotky a posluchovka so super
vybavením. Vizerá to , ako by to bolo niekde v garáži.Ale to je jedno , aj keby to bolo v bunkru. Nádherná posluchovka.

Super. :thumbup:
lubos
Příspěvky: 297
Registrován: 27 čer 2011 22:47

Re: Klub akustik

Příspěvek od lubos »

pajuna píše:To vypada teda mohutne a vymakane :thumbup: . Co to je za bedny?
Avalon ISIS. Tony ako vzdy super foto. :thumbup:
monte

Re: Klub akustik

Příspěvek od monte »

Pěkné, jedny panely vypadají jako nastříkaná vata ? Basy musí být pěkně silné, saxik, asi hudebník. Ty bedny bych chtěl slyšet, dva obrovské basáky, chudáci sousedi :lol: . Akurát, co tak postel z ložnice místo pohovky ?
Uživatelský avatar
Dieter Burmester
Příspěvky: 3299
Registrován: 16 říj 2012 13:19

Re: Klub akustik

Příspěvek od Dieter Burmester »

Paradicka :thumbup:
Dieter Burmester
monte

Re: Klub akustik

Příspěvek od monte »

Možná bych vše otočil. Hifi ne u vchodu, ale kde je pohovka.
Uživatelský avatar
Tony
Příspěvky: 492
Registrován: 06 led 2011 22:15
Bydliště: Bratislava

Re: Klub akustik

Příspěvek od Tony »

Predpokladám, že sa majiteľ, až príde zo služobky sa vyjadrí sám.
Takže len v skratke: Je to bývalá garáž prestavaná na jediný účel - posluchovku. je v suteréne RD.
Prvá vrstva sú pozinkované profily, minerálna vata a sádrokartón.
Na tom je gro od Obifonu z Novej Bane.
Strop a čiastočne na bočných stenách sú difúzory od Vicoustics.
Vo všetkých štyroch rohoch sú na celú výšku ladené Helmholtzove rezonátory.
Miestnosť má veľmi príjemnú akustiku, nie je tam prehnaná absorbcia na stredoch, či výškach, ako
sa často stáva pri iných akustických úpravách. Dá sa tam v pohode rozprávať bez zvyšovania hlasu,
žiadny neprirodzený pocit z vyhltaných výšok. Basy sú ukontrolované, nepočuť žiadne zdvihy.
Počul som už viacero posluchových úprav, aj od odborníkov, ale táto je (pre mňa určite) najlepšia :thumbup:

p.s.
otočiť by sa to nedalo, za posluchovým miestom sú dvere do ďalšej miestnosti
Uživatelský avatar
timcs
Příspěvky: 476
Registrován: 13 kvě 2012 12:00

Re: Klub akustik

Příspěvek od timcs »

Dole klobúk, je to super aj z estetického hľadiska. :thumbup:
Ayon-AudioNote-Pathos-HarmonicTechnology-SonusFaber-PSAudio-Lessloss-Benalex-akusticky upravená miestnosť
slayers
Příspěvky: 588
Registrován: 28 bře 2011 07:36
Bydliště: Lázně Bělohrad

Re: Klub akustik

Příspěvek od slayers »

To se nedá nepochválit, jednoznačně úžasný. Majitel by se mohl podělit o zkušenosti. :clap:
NA Galaxys, McIntosh MA9000, Lumin D2 - 8Switch, Audiovector R3 Avantgarde, Nordost Heimdall 2,
Pro-Ject Signature 10.
Uživatelský avatar
NA-Noble Audio
Příspěvky: 887
Registrován: 23 pro 2010 22:19
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Re: Klub akustik

Příspěvek od NA-Noble Audio »

Vypadá to velmi pěkně, byl to obrovský kus práce. :thumbup:
Tony to podpořil svým fotografickým uměním, díky za to!
Podle všeho výborná akustika a zdá se i sestava= spokojený majitel.
http://www.noble-audio.webnode.cz
Noble Audio Galaxys, Lindemann CD1SE, Sroll Rhythm, Noble Audio Stonehenge
Pecuch
Příspěvky: 145
Registrován: 09 zář 2012 17:00
Bydliště: Olomouc

Re: Klub akustik

Příspěvek od Pecuch »

Nádhera co se dá za jeden život stihnout! Nádhera! :clap:
Uživatelský avatar
pink panter
Příspěvky: 34
Registrován: 23 pro 2010 22:05

Re: Klub akustik

Příspěvek od pink panter »

Ďakujem všetkým, ktorým sa moja posluchovka páči, samozrejme uloženie akustických prvkov nebolo náhodné, bolo prevedených viacero meraní,
z ktorých bol urobený návrh, tento sa časom dopiloval do súčasnej podoby. Tony predstavil posluchovku vyčerpávajúco, takže viacej nie je čo dodať.
Estetika priestoru a kvalita fotografií je však v tomto prípade druhoradá, hlavným cieľom je kvalita zvuku, toto sa Bohu žiaľ predstaviť cez foto nedá,
ja som momentálne so zvukom spokojný.
Na záver ešte raz ďakujem Tonymu za profi foto :clap:
Uživatelský avatar
Tinariwen
Příspěvky: 318
Registrován: 01 led 2013 12:33

Re: Klub akustik

Příspěvek od Tinariwen »

Pink Panter,blahozelam :thumbup:

Môžete sa podelit o Vasu kabelaz?

Vdaka
ATC SCM50 ASL,ATC CDA2 MkII
Uživatelský avatar
pink panter
Příspěvky: 34
Registrován: 23 pro 2010 22:05

Re: Klub akustik

Příspěvek od pink panter »

Momentálne je to nakáblované nasledovne:
napäťové: Black Rhodium "Avenger DCT" a Heavens Gate Audio "Silver Signature MkII"
signálové: Kimber KS 1136 a Dunlavy Audio Labs
repro: Kimber KS 3035 s WBT-0661Ag na koncoch
Ramones
Příspěvky: 565
Registrován: 11 úno 2013 08:48

Re: Klub akustik

Příspěvek od Ramones »

...a PIN by nebyl ? :lol:
monte

Re: Klub akustik

Příspěvek od monte »

:cool: Pin je 11111:-) :cool:
sekal
Příspěvky: 644
Registrován: 28 srp 2012 19:22

Re: Klub akustik

Příspěvek od sekal »

pink panter :

Moc pěkná, vkusně provedená poslechovka se špičkovým aparátem. :thumbup: ^:)^
Můžeš prozradit, jak máš vyřešeno topení, (vzhledem k tomu, že místnost sloužila původně jako garáž) ?
Uživatelský avatar
fox
Příspěvky: 1692
Registrován: 27 pro 2010 09:07
Bydliště: Opava

Re: Klub akustik

Příspěvek od fox »

Na první fotce vlevo na stěně je vysoký radiátor ústředního vytápění. Ten s těmi nalepenými kroužky.

Růžový pantere :thumbup: :clap:
Michell Gyrodec/Orbe, SME V, Lyra Delos, RCM+step up trafo MgBeran, Esoteric DV60, Lumin U2 Mini+DAC Gustard X26 Pro, Audia Flight Strumento no4 mk II+Audia Flight FLS1,Tannoy Turnberry GR+ST100, Niagara 5000+1200, hrom, hurikán, drak a pták Ohnivák.
Odpovědět