Avmania a mentalita vseobecne (ludia ,moderatori..)

Ostatní diskuze, nesouvisející s Hifi.
Zamčeno
Uživatelský avatar
RoGi
Příspěvky: 116
Registrován: 12 kvě 2015 13:43

Avmania a mentalita vseobecne (ludia ,moderatori..)

Příspěvek od RoGi »

Zdar, som tu v podstate novy clen, no sledujem toto forum uz dlhsie (od vtedy co som zacinal s hi-fi ,cca 4 roky), Rozhodol som sa napisat tento thread, vzhladom k nemiestnemu spravaniu na Avmanii (sluchatkovy a amatersky web).

Teda k veci:

Co si myslite o mentalite clenov Avmania ? ma niekto skusenost s ludmi/webom ?

V zaklade som zacinal so sluchadlami ,potom postupne prechadzal na ,,dospelu´´ zostavu. V case ked som prechadzal som aj zacal pisat o prinose kablov, el. filtracie, ci noziciek (ceraball),.. a pod. Mam s tym dobru skusenost, kazde ma posunulo vpred ,ci uz viac alebo menej. Kazdopadne -jasne vpred ,za co som rad/vdacny. Teda ked som prechadzal zacali sa na mna ,,zameriavat´´ jedinci s nizsou IQ (sudiac podla trolovania), kable nazyvali: vianocne ozdoby, snurky od topanok, aj na el.osetrenu cast mali ,,sproste´´ slova, skratka - normalne som poradil a uz sa na mna zleteli ako supy. Smutne je ,ze aj moderator (kto ho pozna osobne ,neviem -Ekkar) ma svoj ,,sprosty ala sedliacky´´ sposob vyjadrovania na urovni skolkara, tak sa necudovat ,ze aj clenovia fora (cest vynimkam) su na tom podobne. Je tam isty Petulda ,ktory ma zostavu v ,,polokuchyni´´ (cize zostava a za nou otvorena kuchyna) a hadajte co -kaze a mudruje o akustike, a ,,radi´´.

http://galerie.avmania.e15.cz/showphoto ... user=95206

dalej nejaky Buchar, odbornik na vsetko ..

Nebudem dalej menovat, skratka vybrana spolocnost.

Velakrat som ich aj po ,,hadke´´ vyzval sem na HighEnd forum si to vydiskutovat , naznacujuc -ze tu je ina mentalita, su tu ludia ,ktori maju rovnaku /podobnu skusenost s lepsimi ,proste dobrymi komponentami. Ale teda ziadna odozva -nikto nemal odvahu sem si to prist vydiskutovat.

Ked som aj pisal ohladne tohto fora -padli ,,zle ´´ slova na adresu ludi na tomto fore. Klasicky osocuju aj p.Justana (audiodrom) -Petuldove oblubene -hifikosmonauti, vesmirne kable..

najhorsie ,ze aj Diy vyrobcovia (a potom vznika dezinformacia u beznych ludi) maju tendenciu zahmlivat a klamat (opät -cest vinimkam)

priklad:

http://vmaudio.cz/o_nas.php

Nedoporučujeme kupovat drahé kabely. Snadno nakoupíte metráž, koncovky a kabel si vyrobíte sami. Případně vám můžeme kabeláž vyrobit a nebude stát 10 a více tisíc. Existují i výrobci, kteří kabely dodávají za přiměřené ceny. Rozdíly mezi kabely sice slyšet jsou, ale zcela nejméně z celého audiořetězce.

Používáme silikonové nožičky namísto hrotů. Technicky i poslechově jsme ověřili, že hroty, cerabally a podobné ptákoviny nefungují. Změna zvuku je způsobená rozdílnou výškou umístění reprosoustav, která je skutečně dost zásadní, ale s hroty nesouvisí. Naopak přenos vibrací do podlahy je dobře potlačen právě silikonovými nožičkami, protože rezonance celé např. 40 kg bedny je oproti podlaze cca 3 Hz. Rezonance se nachází tedy na výrazně nižší (3 oktávy) frekvenci, než na které zahraje reprosoustava a proto je přenos vibrací do podlahy výrazně omezen. Stejně funguje potlačení přenosu vibrací motoru ve vašem automobilu. Hnací jednotka je uchycena k šasi přes silentbloky (guma) pro potlačení vibrací a hluku v prostoru pro cestující. Podobným způsobem se řeší i montáž strojů v továrnách, kde by jinak vibrace několik tun vážících strojů poškozovaly statiku výrobní haly. Ani pod motor auta, ani pod soustruh v továrně nikdo hroty nedává. Pod vibrující stroje dává gumu a dobře ví proč.


-klinec na zaver je -porovnavat audio (uplne ina sfera kvality) s autami.


Ja mam skusenosti ze kable -velmi velke zmeny ,jasne pocutelne ,pri dobre /slusne osetrenej zostava,
Cerabal -poznat rozdiel uz na stredobass/e ,nieto este ,ked je basak/subwoofer
el.filtracia +power kable -uplny rozdiel..

skratka vsetko -cim ide clovek vyssie ,tym su aj pristroje ,,nachylnejsie´´ ( v dobrom slova zmysle) -cize pocut v podstate hocijaku inu zmenu.
Ine je ked davaju high-endovy kabel na zosik, nieto este receiver za 300-400 € (kable len umocni, cize prenesie to co ma, a ked je nieco na**** ,tak co to asi prenesie ?! :oops: )

-------------------
Ekkar : Fyzice odporujících bludů ceraballový obludy už bylo myslím dost. (ciste klamstvo -takze moderator je klamar ?!)

a nejlíp takovým, jako je nikoliv kryogenicky degenerovaný (to by mu aspoň v tý kebuli něco jako sobolí trus zmrzlýho štěrchalo), ale TOTÁLNĚ KRANIÁLNĚ EVAKUOVANÝ (= proti vnitřku jeho hlavy je kosmický vakuum hustý jako jádro neutronový hvězdy...) jedinec ...


Ale je to byznys, aspoň že to mají pospájený kvalitnější pájkou než leckterej jinej výrobce "leštěnýho prdu" propagovanýho omíláním fyzikálních nesmyslů v podobě "ultrahyperextrakontraunikátních kabelů z pětidevítkový mědi zaručeně beze stop krystalizace kyslíkovejch iontů" a podobnejch blábolů .


Ne, jenom mě NEBETYČNĚ STOLICUJOU takovýhle mentální zabržděnci, kteří svoje fyzice odporující bludy agresivně rozšiřujou pod záminkou nejrůznějších hi-fi-wúdú-kultů - "kult postříbřenejch káblů" versus "kult síťovejch praček" versus "kult stíněnejch napájecích kabelů" atd ... Oni sami měli z fyziky tak nanejvejš čtyřky, pokud z ní rovnou nepukli jak kokosák - nebo pokud se k nějakýmu studiu fyziky vůbec dostali (například takovej učební obor kadeřník, kuchař-číšník nebo zahradník - jen náhodnej výběr z nepřebernýho počtu možnejch) - ale přes "hi-fi-wúdú-kulty" jsou hnedle kovaný odporníci ...
....................................................
Ekkar: Dík za upřímnost i za argumenty, který mi tak ochotně poskytuješ. Kdyby byli všichni jako ty, nebyl by upálenej jenom Jan Hus nebo Giordano Bruno, ale i Galileo nebo Koperník. Víra je hezká věc, ale nic se nemá přehánět - ale pravda, s prázdnou dutinou nic jinýho než víra člověku nezbejvá... (kable)

Farnell: Ekkar
Uprimne, podla teba ma aj P.Dudek "prazdnu dutinu"?

Ekkar: za Pavlem Dudkem se neschovávej, on totiž Kazzatel má registraci i zde a stačí ho požádat o vyjádření na adresu tvejch verbálních exkrementů. A máš kliku jak vod tanku, že sem nechodí BAD alias Big Audio Druid RNDr. Bohouš Sýkora neboli Velký Bobo. Ten by ti to spočítal na fleku a hned.


větší nesmysl, než je tvrzení v posledním odstavci jsem hodně dlouho neviděl - jak může deska pohltit nějakej hluk (????) a ceraball krom pohlcení rezonance DÁT PRESNĚJŠÍ = HLBŠÍ basy???? Víš ty sám vůbec, čím je ovlivněná hloubka nebo vejška tónu? A kde se vůbec ten tón (zde bas) vůbec někde v tom subu vezme? Učil ses někdy fyziku aspoň natolik, abys dokázal na tyhle otázky FYZIKÁLNĚ SPRÁVNĚ odpovědět? Jestli ne, tak přestaň blábolit nesmysly o nějakým hluku a hlubokým basu vytvářeným postavením bedny na nějaký WOODOO-nožičky za X tisíc - protože žvaníš naprostý bláboly a jediný co umíš, tak je hanět jiným jejich (podle tebe) NON-HÁJEND a zdůrazňovat svoji "technickou nadřazenost" - leda tak velký prd, možná máš zařízení za nevímkolik tisíc, ale znalosti o funkci, který by tě opravňovaly tady někoho poučovat nemáš ani minimální. Dokážeš aspoň KONSTRUKČNĚ POPSAT, jak vůbec funguje ten tebou tolik vychvalovanej ceraball?
..................................................................

nikoho tady nezajímají linky na NĚČÍ zkušenosti, který po přečtení navíc jasně vypovídají o neznalostech těch "recenzujících". Já se ptám KDY SEM DÁŠ SVOJE VLASTNÍ ZKUŠENOSTI???? (tu som uz dal xx krat ,ale vzdy som sa stretol nepochopenostou a urazkami)

...........................
Já na rozdíl od tebe mám vzdělání, který mi dovoluje posuzovat fyzikální reálnost těch "dlouhodobejch zkušeností" nějaký firmy a veřejně prohlásit, že jejich tvrzení jsou fyzikálně nepodložený žvásty. (napr. finite elemente)

Bohužel, to jsou ti co uvěřili z vlastní neznalosti úmyslným nepravdám výrobců a obchodníků, že kdejaký nablejskaný a předražený COSI jim zvýší kvalitu poslechu. Ty jseš zářným příkladem takový oběti.


Dokud nepředložíš fyzikálně reálný argumenty a ne tvrzení "von tam tamto vykládal" neboli tvrzení hodný stanice "Rádio Jerevan".

A ZNOVU OPAKUJU - KDY SEM DÁŠ SVOJE ZKUŠENOSTI, NE JEN LINKY NA NĚČÍ RECENZE?
KDY ODPOVÍŠ NA OTÁZKY, NAPŘ. CO OVLIVŇUJE VÝŠKU TÓNU NEBO JAK VZNIKÁ ZVUK V BASÁKU?
PŘESTAŇ MEKTAT O KERAMICKÝ KULIČCE A SERIÓZNĚ ODPOVĚZ!!!!!! :-D (je toho popisane na nete..., ja som dal postup ,ako som skusal Ceraball a aj odkazy na skusenosti ludi/fora +recenzentov)

Začíná ve mně převládat pocit, že žádnou sestavu s vlastnostma který popisuje ani nemá, stejně jako nemá znalosti na to, aby technicky odůvodnil svoje doporučení používat nějaký leštěný woodoo. Je klidně možný, že k takový sestavě má přístup, ale ne trvale, protože to není jeho vlastnictví, ale s malou pravděpodobností - TOTO JE MŮJ NÁZOR, získanej dosavadní polemikou s ním.
:roll: :mrgreen: :mrgreen: (no to je teda..)

.....................
Ekkar:
Ergo kladivo - pokud tohle někdo i přes dlouhodobý upozorňování vícero nezúčastněnýma, technicky fundovanýma a na výsledku nezávisejícíma osobama neustále a opakovaně tvrdí a odmítá akceptovat možnost vlastního omylu a neznalosti, přičemž se zašticuje obdobně vyznívajícíma tvrzeníma dalších osob s tou samou absencí fyzikálních argumentů (navíc evidentně postižených stejným syndromem potřeby odůvodnit si sami před sebou finančně nákladnou koupi něčeho, o jehož fungování je vehementně přesvědčoval někdo, komu záleželo na zisku z toho prodeje, ale oni sami o něm nevědí ani FŇ), stává se pro mne nevzdělaným ignorantem a vědomým šiřitelem blábolů, nepravd a reklamních lží.

JA:
Dobre -takze to kludne mozem dat na forum sem :
http://www.hifinazory.cz/forum/viewtopic.php?f=16&t=128
a sem:
viewtopic.php?f=26&t=47

aby sa mohli ludia ,ktori su podla teba a druhich ****** ,vyjadrit a posudit aky su tu fundovani ludia a profesionali. Ok. ?

podtrhnute/scitane: ludia ,ktori maju skusenosti a pisu o tom ,nechcu /nevedia to vysvetlit ,(alebo aj vedia ,ale proste to odporuje mysleniu ludi ako Ekkar) , maju pravdu , :Su nevzdelani ignoranti a siritelia blbabolov, lzi...

Ekkar: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Budeš se divit, ale nikdo ti v tom nebude bránit - protože pokud jsou tam jen trochu technicky chápavý lidi, budou ti tleskat za to jak se tady zesměšňuješ. A pokud ani oni nechápou co je na woodoo nesmyslnýho, beze zbytku i pro ně platí co jsem napsal vejš. (TAKZE KTO JE TU TAKY, MOZE SA VYJADRIT NA EKKAR-A





--------------------------------------------------------------------
JohnyBuchar ..Ano krasne napsana recenze pro kryogenicky degenerovane jako jsi ty.....

Mám doma dobře ošetřenou sestavu, a proto neutrácím nesmyslné položky za kabely. A nejlepší je, že ti to řekne i drtivá většina konstruktéru a bastličů hifi. Konkrétně kamarád chodí na seance s Dudkem ad. a všichni si klepou na čelo, když dojde na otázku kabelů. Totéž naše sezení s panem Sýkorou, který také zmínil, že cena těchto kabelů je opodstatněná použirím drahých kovů a exklusivitou ruční práce, kdy černošské paní ručně zpracovávají hedvábí bource morušového. Stejně tak směrovost kabelů je další kosmický nesmysl. Je to velmi lukrativně rozšířený marketing, který nakazí nejrychleji slaboduché jedince


Mas kryogenicky upraveny zbytek mozku co ti jeste asi funguje, (kable)

JA: "ALE aj na dovazok tohoto vsetkeho maju kable medzi komponentami vyrazny rozdiel v prenasani signalu / energie a doslednu vahu na zvuku v konecnom podani " ....

Buchar: takže jsme opět u slepé víry, exaktní vysvětlení nula :D
--------------------------------------------


Petulda:

A on se tenhle hifikosmonatismus hejlů a hlupáků netýká jen kabelů. Jeden příklad z mnoha:

Existují laboratoře, kde jsou na stolech umístěny mikroskopy spojené se zařízením pro manipulaci s jednotlivými lidskými buňkami. Jedná se o pipety s vnitřním průměrem cca 15 μm ,ovládané laborantem pomocí joysticků přes velmi jemné zpřevodování. Je tedy zřejmý, že odizolování takovýho stolu od jakýchkoliv vibrací podložky je naprosto zásadní.

Kdyby otázku izolace řešil hifikosmonaut, vymyslel by hyper turbo ultra kérból za min 1000 Eur / ks. V reálu se tam ale používají běžné gumové silentbloky ve dvou úrovních za pár stokorun ve vhodný prostorový konfiguraci. To jsou ale hlupáci... Přitom důvodem není šetření - takový stůl není kvůli nutnosti plnit extrémně přísný požadavky nic levného. A celé jedno takové pracovní místo včetně mikroskopu, řízené atmosféry, předepsané cirkulace filtrovaného ultračistého vzduchu atd. stojí několik milionů Kč.

Dojem, že dobrý (čti co nejdražší) kabel dodá obyčejnému zesilovači lepší zvuk než jaký má výrazně kvalitnější zesilovač, tedy výkon (kontrolu), kmitočtový rozsah (rychlost), sníží THD+N, zlepší odstupy, zvýší rychlost přeběhu (dynamika) atd., tak to patří k těm jednoznačně nejdospělejším výrokům hifikosmonautiky.


Takhle to dopadá, když si někdo myslí, že nákupem nějaké věci se stane odborníkem na danou problematiku a snaží se následně šířit "osvětu". Výsledky vidímě i v těhle dvou vláknech o JBL. Každým dalším příspěvkem , jen odhaluje jak stašně málo toho ví a že ani v nejmenším nechápe podstatu věci. (hej ,akurat tak ze mam vlastnu skusenost a ako obycajne -ostatni maju len prazdne reci ,prazdne ruky a osocovanie.)


Podla Petuldi ma Vincent sv 238 mk rozplzle basy. ! (okrem inych veci..)
...............................
Na to ti neodpoví nikdo, kdo neslyšel oba kabely na tvé sestavě a s tvýma ušima. Protože ten samý kabel se na různých sestavách může jevit různě.
(a predtym pisal ze kable maju minimalny vpliv ,v podstate ziadny ,staci klasicka medena dvojlinka ) (takze si odporuje?!)


a zasa si odporuje:
Kabel, který "hraje", tedy slyšitelně mění podání ve srovnání s jinými kabely, je šmejd na vyhození. (Tak ja som z toho uz jelen)


A ty citace audiodromu... Těm jejich hifikosmonautským nesmyslům může věřit akorát tak někdo, kdo němá žádné vlastní reálné zkušenosti s více aparáty.
Neříkám tím, že 234 a 238 jsou špatný zesilovače, to rozhodně ve svojí třídě nejsou - naopak. Ale mají svůj zvuk, a třeba basy z 234 (na bednách a v akustice, který to nezamaskujou) nejsou žádný zázrak co se týká pevnosti a rozlišení.
Ostatně i to množství 234 a 238 prodávaných na inzerát za půlku původní ceny má svůj důvod...


--------------------------------







neviem preco ,kazdy chce fyzikalne vsetko vysvetlit, porovnat. Skratka -nevie nasadnut /vypozicat si/porovnat .Ale ako keby mu cisla nieco povedali ,ked tu je nepisane pravidlo -sto krat viac pocut, ako raz vidiet je lepsie (hifi)

moj nazor:
Ludia obmedzeni len ich fyzikou ,a ich teoriou su uplne immuni voci novym poznatkom a technologiam, Odmietaju ist dalej ,a stale preslapuju iba na tom istom mieste ,pricom osocovanie a napdanie je ich ,,dennou vyzivou´´ Su lenivy si nieco overit a skusit ,Hanit je normalne..

Su firmy ,ktore maju roky vyskumu ,vyvoja a ludi ,ktori sa tomu rozumia ,ci su to kable, nozicky, (tzv -sproste slovo -woodoo ,a pritom je to len ,,technika´´) ALE Diy a Domaci bastliri su uplne inde ,lepsie a maju viac skusenosti/rozumu. Podla ich teorie.



myslim ,ze som napisal dost (je toho este ovela viac.) kludne sa teda vyjadrite, kludne ma zhodte, ci napiste ako to vidite Vy ,clenovia HighEnd fora.

Dakujem
Gigawatt pf2+lc2(mk3+mk2)+pangea ac9/Vincent sv 238 mk/Nordost Tyr speaker cable+signal(norse 1ser.)/audioquest carbon usb//Usher dancer dmd 1
Uživatelský avatar
PavelDosko
Příspěvky: 2552
Registrován: 14 bře 2012 19:59
Bydliště: Olomouc

Re: Avmania a mentalita vseobecne (ludia ,moderatori..)

Příspěvek od PavelDosko »

možná jsem jen nepochopil o čem to je, pardon
neni placka, neni highend
Uživatelský avatar
fox
Příspěvky: 1692
Registrován: 27 pro 2010 09:07
Bydliště: Opava

Re: Avmania a mentalita vseobecne (ludia ,moderatori..)

Příspěvek od fox »

Žalovat se nemá.
Michell Gyrodec/Orbe, SME V, Lyra Delos, RCM+step up trafo MgBeran, Esoteric DV60, Lumin U2 Mini+DAC Gustard X26 Pro, Audia Flight Strumento no4 mk II+Audia Flight FLS1,Tannoy Turnberry GR+ST100, Niagara 5000+1200, hrom, hurikán, drak a pták Ohnivák.
sekal
Příspěvky: 644
Registrován: 28 srp 2012 19:22

Re: Avmania a mentalita vseobecne (ludia ,moderatori..)

Příspěvek od sekal »

Ale hlásit se to musí..
Eddie50
Příspěvky: 6
Registrován: 01 úno 2014 17:10

Re: Avmania a mentalita vseobecne (ludia ,moderatori..)

Příspěvek od Eddie50 »

co tam lezeš když tě prudí =))
Patmann
Příspěvky: 111
Registrován: 09 úno 2012 16:11
Bydliště: Štramberk

Re: Avmania a mentalita vseobecne (ludia ,moderatori..)

Příspěvek od Patmann »

No Ekkar hraje na tuším Tesla NC420? Oni ti kluci neví... Taky jsem se pokoušel i na bastlírně, kde i Ekkar funguje(ale Ekkar se mi nikdy nesnazil nic namluvit, spatne zkusenosti mám s většinou jiných) taky něco napsat a nepochopen, otráven jsem přestal, nemá to cenu, když to člověk nemá doma a jen mudruje, ať už je elektrotechnik jakýkoliv, já jsem laik a posluchač a co slyším, mám na vlastní uši vyzkoušeno, prostě slyším, už se nepotřebuji hádat s chytráky,kteří slyšeli max nějaké Tesly,co je a co není dobré, doporučuji tam nechodit ;-)
Pro-Ject RPM 10.1, Sumiko Bluepoit 2., CD Leema Acoustic Antila, Accuphase E305, Beovox MS150, Sonus Faber Toys Tower
Uživatelský avatar
pasul
Příspěvky: 268
Registrován: 23 pro 2010 12:31

Re: Avmania a mentalita vseobecne (ludia ,moderatori..)

Příspěvek od pasul »

To je na mě moc dlouhé. Přečetl jsem jen kousek o směrovosti kabelu. Mám to číst celé? Stojí to za to?

Osobně jsem ale proti tomu, aby se problémy z jiného fora přenášely do tohoto. Kdo má někde problém, měl by ho řešit tam. Pokud to tam nejde vyřešit, jdu pryč. Jednoduché. A ne přenášet problémy ještě jinde. Tady se to stejně nevyřeší.
Uživatelský avatar
jirie
Příspěvky: 1516
Registrován: 30 pro 2010 14:49

Re: Avmania a mentalita vseobecne (ludia ,moderatori..)

Příspěvek od jirie »

Možná, že jen ztratil chuť .....
Tenkrát tam tomu stačila jedna rána pěstí a vše bylo v pořádku k jeho velké radosti :angel:
sekal
Příspěvky: 644
Registrován: 28 srp 2012 19:22

Re: Avmania a mentalita vseobecne (ludia ,moderatori..)

Příspěvek od sekal »

Kdože to měl obdržet ránu pěstí ? Nějak se v tom tady začínám ztrácet.
Uživatelský avatar
RoGi
Příspěvky: 116
Registrován: 12 kvě 2015 13:43

Re: Avmania a mentalita vseobecne (ludia ,moderatori..)

Příspěvek od RoGi »

-tak vseobecne -islo my len o to, kto ma ake skusenosti s clenmi avmanie. Lebo cloveka ,ktory diskutuje slusne ,zabanuju ,-ale tych ktori urazaju a osocuju kludne nechaju tak. To aj nieco napoveda o tamojsej mentalite....

vobec my neslo prinasat nejake problemy, len uz som ich aj viackrat pozyval sem ,nech si to slusne vydiskutujeme ,ale ziadna odozva.
Proste som tam bol clenom dlhsiu chvilu a takto to dopadlo ,cloveka to aj mrzi a chudaci sa este smeju ze ako to dopadlo. Objektivita- minus 10bodov.

Tych par ludi ,ktori sa aj zaujimaju o lepsie hifi je tam fakt mozno 1% , a ked clovek chce normalne poradit, diskutovat ,tak ho odpalkuju.

Proste som tam neliezol ,len som tam bol clenom od zaciatku ,co sa venujem hifi, zacinal som tam. Asi som moc rychlo vystupil na rebricku, ziskal skusensoti a ludom je to trnom v oku ,ze oni na to nemaju (bud su lenivy ,alebo proste finacie ?!) neviem. A pritom staci tak malo -zobrat sa a ist skusit /otestovat. ako hra dobre osetrena zostava. Podla mna ( a aj co citam -vseobecne) -cim ide clovek vyssie ,tym inak aj zmysla...

a najprv sa vysmievali ,ze nech sem napisem ,sam moderator my to ,,doporucil´´ a teraz sa citia ukrivdeni, neviem preco ,ked to sami chceli, predsa sa nemaju za co hanbit ?! ,JA nie, -mam to co mam a som spokojny.
Gigawatt pf2+lc2(mk3+mk2)+pangea ac9/Vincent sv 238 mk/Nordost Tyr speaker cable+signal(norse 1ser.)/audioquest carbon usb//Usher dancer dmd 1
Vlado222
Příspěvky: 1031
Registrován: 13 led 2013 13:56
Bydliště: pri Piešťanoch

Re: Avmania a mentalita vseobecne (ludia ,moderatori..)

Příspěvek od Vlado222 »

tak vseobecne -islo my len o to, kto ma ake skusenosti s clenmi avmanie. Lebo cloveka ,ktory diskutuje slusne ,zabanuju ,-ale tych ktori urazaju a osocuju kludne nechaju tak. To aj nieco napoveda o tamojsej mentalite....
Teba tam za tvoj názor zabanovali?
adrian
Příspěvky: 831
Registrován: 07 lis 2013 18:10

Re: Avmania a mentalita vseobecne (ludia ,moderatori..)

Příspěvek od adrian »

RoGi píše:Zdar, som tu v podstate novy clen, no sledujem toto forum uz dlhsie (od vtedy co som zacinal s hi-fi ,cca 4 roky), Rozhodol som sa napisat tento thread, vzhladom k nemiestnemu spravaniu na Avmanii (sluchatkovy a amatersky web).

Teda k veci:

Co si myslite o mentalite clenov Avmania ? ma niekto skusenost s ludmi/webom ?

V zaklade som zacinal so sluchadlami ,potom postupne prechadzal na ,,dospelu´´ zostavu. V case ked som prechadzal som aj zacal pisat o prinose kablov, el. filtracie, ci noziciek (ceraball),.. a pod. Mam s tym dobru skusenost, kazde ma posunulo vpred ,ci uz viac alebo menej. Kazdopadne -jasne vpred ,za co som rad/vdacny. Teda ked som prechadzal zacali sa na mna ,,zameriavat´´ jedinci s nizsou IQ (sudiac podla trolovania), kable nazyvali: vianocne ozdoby, snurky od topanok, aj na el.osetrenu cast mali ,,sproste´´ slova, skratka - normalne som poradil a uz sa na mna zleteli ako supy. Smutne je ,ze aj moderator (kto ho pozna osobne ,neviem -Ekkar) ma svoj ,,sprosty ala sedliacky´´ sposob vyjadrovania na urovni skolkara, tak sa necudovat ,ze aj clenovia fora (cest vynimkam) su na tom podobne. Je tam isty Petulda ,ktory ma zostavu v ,,polokuchyni´´ (cize zostava a za nou otvorena kuchyna) a hadajte co -kaze a mudruje o akustike, a ,,radi´´.

http://galerie.avmania.e15.cz/showphoto ... user=95206

dalej nejaky Buchar, odbornik na vsetko ..

Nebudem dalej menovat, skratka vybrana spolocnost.

Velakrat som ich aj po ,,hadke´´ vyzval sem na HighEnd forum si to vydiskutovat , naznacujuc -ze tu je ina mentalita, su tu ludia ,ktori maju rovnaku /podobnu skusenost s lepsimi ,proste dobrymi komponentami. Ale teda ziadna odozva -nikto nemal odvahu sem si to prist vydiskutovat.

Ked som aj pisal ohladne tohto fora -padli ,,zle ´´ slova na adresu ludi na tomto fore. Klasicky osocuju aj p.Justana (audiodrom) -Petuldove oblubene -hifikosmonauti, vesmirne kable..

najhorsie ,ze aj Diy vyrobcovia (a potom vznika dezinformacia u beznych ludi) maju tendenciu zahmlivat a klamat (opät -cest vinimkam)

priklad:

http://vmaudio.cz/o_nas.php

Nedoporučujeme kupovat drahé kabely. Snadno nakoupíte metráž, koncovky a kabel si vyrobíte sami. Případně vám můžeme kabeláž vyrobit a nebude stát 10 a více tisíc. Existují i výrobci, kteří kabely dodávají za přiměřené ceny. Rozdíly mezi kabely sice slyšet jsou, ale zcela nejméně z celého audiořetězce.

Používáme silikonové nožičky namísto hrotů. Technicky i poslechově jsme ověřili, že hroty, cerabally a podobné ptákoviny nefungují. Změna zvuku je způsobená rozdílnou výškou umístění reprosoustav, která je skutečně dost zásadní, ale s hroty nesouvisí. Naopak přenos vibrací do podlahy je dobře potlačen právě silikonovými nožičkami, protože rezonance celé např. 40 kg bedny je oproti podlaze cca 3 Hz. Rezonance se nachází tedy na výrazně nižší (3 oktávy) frekvenci, než na které zahraje reprosoustava a proto je přenos vibrací do podlahy výrazně omezen. Stejně funguje potlačení přenosu vibrací motoru ve vašem automobilu. Hnací jednotka je uchycena k šasi přes silentbloky (guma) pro potlačení vibrací a hluku v prostoru pro cestující. Podobným způsobem se řeší i montáž strojů v továrnách, kde by jinak vibrace několik tun vážících strojů poškozovaly statiku výrobní haly. Ani pod motor auta, ani pod soustruh v továrně nikdo hroty nedává. Pod vibrující stroje dává gumu a dobře ví proč.


-klinec na zaver je -porovnavat audio (uplne ina sfera kvality) s autami.


Ja mam skusenosti ze kable -velmi velke zmeny ,jasne pocutelne ,pri dobre /slusne osetrenej zostava,
Cerabal -poznat rozdiel uz na stredobass/e ,nieto este ,ked je basak/subwoofer
el.filtracia +power kable -uplny rozdiel..

skratka vsetko -cim ide clovek vyssie ,tym su aj pristroje ,,nachylnejsie´´ ( v dobrom slova zmysle) -cize pocut v podstate hocijaku inu zmenu.
Ine je ked davaju high-endovy kabel na zosik, nieto este receiver za 300-400 € (kable len umocni, cize prenesie to co ma, a ked je nieco na**** ,tak co to asi prenesie ?! :oops: )

-------------------
Ekkar : Fyzice odporujících bludů ceraballový obludy už bylo myslím dost. (ciste klamstvo -takze moderator je klamar ?!)

a nejlíp takovým, jako je nikoliv kryogenicky degenerovaný (to by mu aspoň v tý kebuli něco jako sobolí trus zmrzlýho štěrchalo), ale TOTÁLNĚ KRANIÁLNĚ EVAKUOVANÝ (= proti vnitřku jeho hlavy je kosmický vakuum hustý jako jádro neutronový hvězdy...) jedinec ...


Ale je to byznys, aspoň že to mají pospájený kvalitnější pájkou než leckterej jinej výrobce "leštěnýho prdu" propagovanýho omíláním fyzikálních nesmyslů v podobě "ultrahyperextrakontraunikátních kabelů z pětidevítkový mědi zaručeně beze stop krystalizace kyslíkovejch iontů" a podobnejch blábolů .


Ne, jenom mě NEBETYČNĚ STOLICUJOU takovýhle mentální zabržděnci, kteří svoje fyzice odporující bludy agresivně rozšiřujou pod záminkou nejrůznějších hi-fi-wúdú-kultů - "kult postříbřenejch káblů" versus "kult síťovejch praček" versus "kult stíněnejch napájecích kabelů" atd ... Oni sami měli z fyziky tak nanejvejš čtyřky, pokud z ní rovnou nepukli jak kokosák - nebo pokud se k nějakýmu studiu fyziky vůbec dostali (například takovej učební obor kadeřník, kuchař-číšník nebo zahradník - jen náhodnej výběr z nepřebernýho počtu možnejch) - ale přes "hi-fi-wúdú-kulty" jsou hnedle kovaný odporníci ...
....................................................
Ekkar: Dík za upřímnost i za argumenty, který mi tak ochotně poskytuješ. Kdyby byli všichni jako ty, nebyl by upálenej jenom Jan Hus nebo Giordano Bruno, ale i Galileo nebo Koperník. Víra je hezká věc, ale nic se nemá přehánět - ale pravda, s prázdnou dutinou nic jinýho než víra člověku nezbejvá... (kable)

Farnell: Ekkar
Uprimne, podla teba ma aj P.Dudek "prazdnu dutinu"?

Ekkar: za Pavlem Dudkem se neschovávej, on totiž Kazzatel má registraci i zde a stačí ho požádat o vyjádření na adresu tvejch verbálních exkrementů. A máš kliku jak vod tanku, že sem nechodí BAD alias Big Audio Druid RNDr. Bohouš Sýkora neboli Velký Bobo. Ten by ti to spočítal na fleku a hned.


větší nesmysl, než je tvrzení v posledním odstavci jsem hodně dlouho neviděl - jak může deska pohltit nějakej hluk (????) a ceraball krom pohlcení rezonance DÁT PRESNĚJŠÍ = HLBŠÍ basy???? Víš ty sám vůbec, čím je ovlivněná hloubka nebo vejška tónu? A kde se vůbec ten tón (zde bas) vůbec někde v tom subu vezme? Učil ses někdy fyziku aspoň natolik, abys dokázal na tyhle otázky FYZIKÁLNĚ SPRÁVNĚ odpovědět? Jestli ne, tak přestaň blábolit nesmysly o nějakým hluku a hlubokým basu vytvářeným postavením bedny na nějaký WOODOO-nožičky za X tisíc - protože žvaníš naprostý bláboly a jediný co umíš, tak je hanět jiným jejich (podle tebe) NON-HÁJEND a zdůrazňovat svoji "technickou nadřazenost" - leda tak velký prd, možná máš zařízení za nevímkolik tisíc, ale znalosti o funkci, který by tě opravňovaly tady někoho poučovat nemáš ani minimální. Dokážeš aspoň KONSTRUKČNĚ POPSAT, jak vůbec funguje ten tebou tolik vychvalovanej ceraball?
..................................................................

nikoho tady nezajímají linky na NĚČÍ zkušenosti, který po přečtení navíc jasně vypovídají o neznalostech těch "recenzujících". Já se ptám KDY SEM DÁŠ SVOJE VLASTNÍ ZKUŠENOSTI???? (tu som uz dal xx krat ,ale vzdy som sa stretol nepochopenostou a urazkami)

...........................
Já na rozdíl od tebe mám vzdělání, který mi dovoluje posuzovat fyzikální reálnost těch "dlouhodobejch zkušeností" nějaký firmy a veřejně prohlásit, že jejich tvrzení jsou fyzikálně nepodložený žvásty. (napr. finite elemente)

Bohužel, to jsou ti co uvěřili z vlastní neznalosti úmyslným nepravdám výrobců a obchodníků, že kdejaký nablejskaný a předražený COSI jim zvýší kvalitu poslechu. Ty jseš zářným příkladem takový oběti.


Dokud nepředložíš fyzikálně reálný argumenty a ne tvrzení "von tam tamto vykládal" neboli tvrzení hodný stanice "Rádio Jerevan".

A ZNOVU OPAKUJU - KDY SEM DÁŠ SVOJE ZKUŠENOSTI, NE JEN LINKY NA NĚČÍ RECENZE?
KDY ODPOVÍŠ NA OTÁZKY, NAPŘ. CO OVLIVŇUJE VÝŠKU TÓNU NEBO JAK VZNIKÁ ZVUK V BASÁKU?
PŘESTAŇ MEKTAT O KERAMICKÝ KULIČCE A SERIÓZNĚ ODPOVĚZ!!!!!! :-D (je toho popisane na nete..., ja som dal postup ,ako som skusal Ceraball a aj odkazy na skusenosti ludi/fora +recenzentov)

Začíná ve mně převládat pocit, že žádnou sestavu s vlastnostma který popisuje ani nemá, stejně jako nemá znalosti na to, aby technicky odůvodnil svoje doporučení používat nějaký leštěný woodoo. Je klidně možný, že k takový sestavě má přístup, ale ne trvale, protože to není jeho vlastnictví, ale s malou pravděpodobností - TOTO JE MŮJ NÁZOR, získanej dosavadní polemikou s ním.
:roll: :mrgreen: :mrgreen: (no to je teda..)

.....................
Ekkar:
Ergo kladivo - pokud tohle někdo i přes dlouhodobý upozorňování vícero nezúčastněnýma, technicky fundovanýma a na výsledku nezávisejícíma osobama neustále a opakovaně tvrdí a odmítá akceptovat možnost vlastního omylu a neznalosti, přičemž se zašticuje obdobně vyznívajícíma tvrzeníma dalších osob s tou samou absencí fyzikálních argumentů (navíc evidentně postižených stejným syndromem potřeby odůvodnit si sami před sebou finančně nákladnou koupi něčeho, o jehož fungování je vehementně přesvědčoval někdo, komu záleželo na zisku z toho prodeje, ale oni sami o něm nevědí ani FŇ), stává se pro mne nevzdělaným ignorantem a vědomým šiřitelem blábolů, nepravd a reklamních lží.

JA:
Dobre -takze to kludne mozem dat na forum sem :
http://www.hifinazory.cz/forum/viewtopic.php?f=16&t=128
a sem:
viewtopic.php?f=26&t=47

aby sa mohli ludia ,ktori su podla teba a druhich ****** ,vyjadrit a posudit aky su tu fundovani ludia a profesionali. Ok. ?

podtrhnute/scitane: ludia ,ktori maju skusenosti a pisu o tom ,nechcu /nevedia to vysvetlit ,(alebo aj vedia ,ale proste to odporuje mysleniu ludi ako Ekkar) , maju pravdu , :Su nevzdelani ignoranti a siritelia blbabolov, lzi...

Ekkar: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Budeš se divit, ale nikdo ti v tom nebude bránit - protože pokud jsou tam jen trochu technicky chápavý lidi, budou ti tleskat za to jak se tady zesměšňuješ. A pokud ani oni nechápou co je na woodoo nesmyslnýho, beze zbytku i pro ně platí co jsem napsal vejš. (TAKZE KTO JE TU TAKY, MOZE SA VYJADRIT NA EKKAR-A





--------------------------------------------------------------------
JohnyBuchar ..Ano krasne napsana recenze pro kryogenicky degenerovane jako jsi ty.....

Mám doma dobře ošetřenou sestavu, a proto neutrácím nesmyslné položky za kabely. A nejlepší je, že ti to řekne i drtivá většina konstruktéru a bastličů hifi. Konkrétně kamarád chodí na seance s Dudkem ad. a všichni si klepou na čelo, když dojde na otázku kabelů. Totéž naše sezení s panem Sýkorou, který také zmínil, že cena těchto kabelů je opodstatněná použirím drahých kovů a exklusivitou ruční práce, kdy černošské paní ručně zpracovávají hedvábí bource morušového. Stejně tak směrovost kabelů je další kosmický nesmysl. Je to velmi lukrativně rozšířený marketing, který nakazí nejrychleji slaboduché jedince


Mas kryogenicky upraveny zbytek mozku co ti jeste asi funguje, (kable)

JA: "ALE aj na dovazok tohoto vsetkeho maju kable medzi komponentami vyrazny rozdiel v prenasani signalu / energie a doslednu vahu na zvuku v konecnom podani " ....

Buchar: takže jsme opět u slepé víry, exaktní vysvětlení nula :D
--------------------------------------------


Petulda:

A on se tenhle hifikosmonatismus hejlů a hlupáků netýká jen kabelů. Jeden příklad z mnoha:

Existují laboratoře, kde jsou na stolech umístěny mikroskopy spojené se zařízením pro manipulaci s jednotlivými lidskými buňkami. Jedná se o pipety s vnitřním průměrem cca 15 μm ,ovládané laborantem pomocí joysticků přes velmi jemné zpřevodování. Je tedy zřejmý, že odizolování takovýho stolu od jakýchkoliv vibrací podložky je naprosto zásadní.

Kdyby otázku izolace řešil hifikosmonaut, vymyslel by hyper turbo ultra kérból za min 1000 Eur / ks. V reálu se tam ale používají běžné gumové silentbloky ve dvou úrovních za pár stokorun ve vhodný prostorový konfiguraci. To jsou ale hlupáci... Přitom důvodem není šetření - takový stůl není kvůli nutnosti plnit extrémně přísný požadavky nic levného. A celé jedno takové pracovní místo včetně mikroskopu, řízené atmosféry, předepsané cirkulace filtrovaného ultračistého vzduchu atd. stojí několik milionů Kč.

Dojem, že dobrý (čti co nejdražší) kabel dodá obyčejnému zesilovači lepší zvuk než jaký má výrazně kvalitnější zesilovač, tedy výkon (kontrolu), kmitočtový rozsah (rychlost), sníží THD+N, zlepší odstupy, zvýší rychlost přeběhu (dynamika) atd., tak to patří k těm jednoznačně nejdospělejším výrokům hifikosmonautiky.


Takhle to dopadá, když si někdo myslí, že nákupem nějaké věci se stane odborníkem na danou problematiku a snaží se následně šířit "osvětu". Výsledky vidímě i v těhle dvou vláknech o JBL. Každým dalším příspěvkem , jen odhaluje jak stašně málo toho ví a že ani v nejmenším nechápe podstatu věci. (hej ,akurat tak ze mam vlastnu skusenost a ako obycajne -ostatni maju len prazdne reci ,prazdne ruky a osocovanie.)


Podla Petuldi ma Vincent sv 238 mk rozplzle basy. ! (okrem inych veci..)
...............................
Na to ti neodpoví nikdo, kdo neslyšel oba kabely na tvé sestavě a s tvýma ušima. Protože ten samý kabel se na různých sestavách může jevit různě.
(a predtym pisal ze kable maju minimalny vpliv ,v podstate ziadny ,staci klasicka medena dvojlinka ) (takze si odporuje?!)


a zasa si odporuje:
Kabel, který "hraje", tedy slyšitelně mění podání ve srovnání s jinými kabely, je šmejd na vyhození. (Tak ja som z toho uz jelen)


A ty citace audiodromu... Těm jejich hifikosmonautským nesmyslům může věřit akorát tak někdo, kdo němá žádné vlastní reálné zkušenosti s více aparáty.
Neříkám tím, že 234 a 238 jsou špatný zesilovače, to rozhodně ve svojí třídě nejsou - naopak. Ale mají svůj zvuk, a třeba basy z 234 (na bednách a v akustice, který to nezamaskujou) nejsou žádný zázrak co se týká pevnosti a rozlišení.
Ostatně i to množství 234 a 238 prodávaných na inzerát za půlku původní ceny má svůj důvod...


--------------------------------







neviem preco ,kazdy chce fyzikalne vsetko vysvetlit, porovnat. Skratka -nevie nasadnut /vypozicat si/porovnat .Ale ako keby mu cisla nieco povedali ,ked tu je nepisane pravidlo -sto krat viac pocut, ako raz vidiet je lepsie (hifi)

moj nazor:
Ludia obmedzeni len ich fyzikou ,a ich teoriou su uplne immuni voci novym poznatkom a technologiam, Odmietaju ist dalej ,a stale preslapuju iba na tom istom mieste ,pricom osocovanie a napdanie je ich ,,dennou vyzivou´´ Su lenivy si nieco overit a skusit ,Hanit je normalne..

Su firmy ,ktore maju roky vyskumu ,vyvoja a ludi ,ktori sa tomu rozumia ,ci su to kable, nozicky, (tzv -sproste slovo -woodoo ,a pritom je to len ,,technika´´) ALE Diy a Domaci bastliri su uplne inde ,lepsie a maju viac skusenosti/rozumu. Podla ich teorie.



myslim ,ze som napisal dost (je toho este ovela viac.) kludne sa teda vyjadrite, kludne ma zhodte, ci napiste ako to vidite Vy ,clenovia HighEnd fora.

Dakujem
To RoGi :
Chlape,mrzi ma Tvoja skusenost,no odporucam to viac uz neriesit,aspon verim,ze nie kvôli tomu si sa sem zaregistroval . Skusenosti mas dost,tak sup zalozit vlastne vlakno o sebe a nieco vkusne prisniet k hifi . :thumbup: :cool:
Marantz SA-11 S1 - Acoustic Revive Triple C - Leben CS-660P ( Matsushita 6cs7 x 6p3s-E ) Cerabase Slimline - ? - Harbeth Super HL 5 - Filtracia Noble-Audio - Isol8 Isolink Wave - rack Noble-Audio
sekal
Příspěvky: 644
Registrován: 28 srp 2012 19:22

Re: Avmania a mentalita vseobecne (ludia ,moderatori..)

Příspěvek od sekal »

Vida, tak už ten poměrně dlouhý, tématicky i formálně nevšední příspěvek tady máme dvakrát. Třeba si ho Pasul konečně přečte celý a PavelDosko pochopí, o čem vlastně je..:lol:


Vysvětlení celé situace zde : http://forum.avmania.e15.cz/viewtopic.p ... #p11139391
adrian
Příspěvky: 831
Registrován: 07 lis 2013 18:10

Re: Avmania a mentalita vseobecne (ludia ,moderatori..)

Příspěvek od adrian »

sekal píše:Vida, tak už ten poměrně dlouhý, tématicky i formálně nevšední příspěvek tady máme dvakrát. Třeba si ho Pasul konečně přečte celý a PavelDosko pochopí, o čem vlastně je..:lol:

Sekal,vysvetli,naco sem vôbec chodis,tvoje prispevky su hodne tak do smetiska HEF,kde sa aj vacsina nachadza a tvoje rady uz tiez pozname. Zvysok je skor o porusovani pravidla II.1 . :clap:
Marantz SA-11 S1 - Acoustic Revive Triple C - Leben CS-660P ( Matsushita 6cs7 x 6p3s-E ) Cerabase Slimline - ? - Harbeth Super HL 5 - Filtracia Noble-Audio - Isol8 Isolink Wave - rack Noble-Audio
aretax
Příspěvky: 3057
Registrován: 01 led 2012 18:34

Re: Avmania a mentalita vseobecne (ludia ,moderatori..)

Příspěvek od aretax »

RoGi: napísal Ti to Adrian, aj Pasul:
To RoGi :
Chlape,mrzi ma Tvoja skusenost,no odporucam to viac uz neriesit,aspon verim,ze nie kvôli tomu si sa sem zaregistroval . Skusenosti mas dost,tak sup zalozit vlastne vlakno o sebe a nieco vkusne prisniet k hifi .

Napíš nie čo vlastné, nejaké svoje skúsenosti. Plakať nad krivdami iného fóra nemá význam. S podobnými reakciami sa stretneš aj tu. Aj tu nájdeš ľudí, čo budú popierať všetko, čo im nevyhovuje, alebo na to nemajú, alebo jednoducho nie sú ochotní nič skúšať, ale záver majú ihneď po ruke. Je iba na Tebe, ako sa k tomu postavíš. Aj tu sa nájdu jedinci, ktorí Ťa okamžite vysmejú. Väčšina tých (česť výnimkám), čo vidia prínos aj v inom, ako v meraní si v tichosti príspevky prečítajú, získajú informácie a skúsenosti od druhých a v obave, aby ich vyššie zmieňovaní jedinci nevysmiali sa doma potichu radujú zo získaných skúseností. Ešte horšia je tá skupina, ktorá Tvoje skúsenosti v tichosti doma využije ale na fóre sa pridá k druhej strane a pokojne Ťa vysmeje. Je jednoduchšie sa z niekoho vysmievať, pretože popiera ich fyzikálne zákony, ako uznať, že niečo nevedia vysvetliť. Tak radšej verejne rozdiely nepočujú. Pritom sami doma skúšajú káble, poistky, nožičky atď. Ďalšia výrazná skupina sú neuznaní géniovia a "skoro" konštruktéri, ktorých svet nechce pochopiť (nevedia sa presadiť svojimi Bunofónmi) a ich poskokovia. Predsa si nemôžu "kakať" do vlastného hniezda a pripustiť že existuje aj niečo iné ako je to, čo tvrdia oni. Je na Tebe, kde sa pridáš, alebo či nájdeš odvahu ísť vlastnou cestou.
Príspevky typu "Sekal" doporučujem ignorovať. Nikdy neprejavil vlastný názor, nič nové nepriniesol. On ten svoj názor asi ani nemá...
Všeto čo píšem, je iba môj subjektívny názor.
Vlado222
Příspěvky: 1031
Registrován: 13 led 2013 13:56
Bydliště: pri Piešťanoch

Re: Avmania a mentalita vseobecne (ludia ,moderatori..)

Příspěvek od Vlado222 »

Aretax, on Sekal nemá ani dobrý zosík. Už strašne dlho ho hľadá. Taký ktorý by bol lacný a aby aj hral. Myslí si že z hovna bič upletie. No neupletie :smile: Asi aj Buntofon, ktorý uznáva sa mu zdá byť drahý keď si ho nekúpi.
A tak hľadá, hľadá pozerá všade kde sa dá na merania, cenu, parametre, ale si neuvedomuje že život mu ubieha pomedzi prsty a s takouto ten zosík nekúpi ani do dôchodku. Je z toho zrejme frustrovaný mrzutý a tým čo sa tešia z hudby a svojho hifi neuvedomujúc si podvedome sa snaží kaziť radosť.
sekal
Příspěvky: 644
Registrován: 28 srp 2012 19:22

Re: Avmania a mentalita vseobecne (ludia ,moderatori..)

Příspěvek od sekal »

pasul píše:Osobně jsem ale proti tomu, aby se problémy z jiného fora přenášely do tohoto. Kdo má někde problém, měl by ho řešit tam. Pokud to tam nejde vyřešit, jdu pryč. Jednoduché. A ne přenášet problémy ještě jinde. Tady se to stejně nevyřeší.
Nevyžívám se zrovna v citacích, ale tento jediný příspěvek se mi jeví jako smysluplný. Pasul ten sáhodlouhý a poněkud nepřehledný text zhodnotil dobře. Autor by si měl své bolístky řešit tam, kde vznikly a nepřenášet je sem.

"Podpůrné" reakce ostatních, jakož i opětovné, velmi empatické hodnocení mé osoby, jsou zde vcelku zbytečné a irelevantní. Nicméně piště klidně dál, chlapci. Již se těším na další vaše příspěvky, plné porozumění a laskavé spontaneity..:thumbup: (*)
Uživatelský avatar
Dieter Burmester
Příspěvky: 3299
Registrován: 16 říj 2012 13:19

Re: Avmania a mentalita vseobecne (ludia ,moderatori..)

Příspěvek od Dieter Burmester »

Vlado222 píše:Aretax, on Sekal nemá ani dobrý zosík. Už strašne dlho ho hľadá. Taký ktorý by bol lacný a aby aj hral. Myslí si že z hovna bič upletie. No neupletie :smile: Asi aj Buntofon, ktorý uznáva sa mu zdá byť drahý keď si ho nekúpi.
A tak hľadá, hľadá pozerá všade kde sa dá na merania, cenu, parametre, ale si neuvedomuje že život mu ubieha pomedzi prsty a s takouto ten zosík nekúpi ani do dôchodku. Je z toho zrejme frustrovaný mrzutý a tým čo sa tešia z hudby a svojho hifi neuvedomujúc si podvedome sa snaží kaziť radosť.
Tak zbytecne dlouhy prispevek, pritom stacilo napsat, ze sekal je jen zakomplexovany kokutek. Snad je to dost spontanni :lol:
Dieter Burmester
Uživatelský avatar
Mark Levinson
Administrátor
Příspěvky: 4212
Registrován: 23 pro 2010 12:00
Bydliště: Ostrava

Re: Avmania a mentalita vseobecne (ludia ,moderatori..)

Příspěvek od Mark Levinson »

Taky si myslím, že problémy se mají řešit tak kde vznikly a pokud to nelze, tak jít dál. I když s tím můžeme souhlasit, tak to tady stejně nevyřešíme.
Nemá smysl toto vlákno nějak rozvíjet, proto ho zamykám.
Mark Levinson
Zamčeno