Práve preto, aby stáli o pár tisíc menej. Cambridge oslovuje inú kategóriu zákazníkov, ako drahé "high end" firmy.
Samozřejmě, ale v tom objemu odebíraných součástek výrobcem jako CA, atd., by byl rozdíl v MOC například místo 54.900Kč závratných 58.200Kč. Je otázkou o kolik zákazníků by, kvůli o pár procent vyšší ceně, přišli a o kolik lidí více by si koupilo takovýo zesilovač, který by hrál jako zesilovač za sto tisíc. To, že jsou firmy jako Casea je důkazem, že lidé si jsou ochotni za lepší kvalitu připlatit i v této střední kategorii hifi.
Lachime máš sice recht, že mícháme meruňky s jablky, ale byl to jen takový odlehčený příklad, že nejen BW nedělá své výrobky na 100%, přestože by stačilo málo a nebyl by důvod dělat modifikace výrobků, díky které výměna součástek v hodnotě pár procent ceny výrobku posune jeho kvalitu o level výše. Ekonomické důvody jsou možná jen na první pohled pochopitelné. Už hodně značek doplatilo na úsporách za každou cenu. Ano hodně značek naopak doplatilo na to, že své náklady ve výrobě nedokázalo optimalizovat. Je to složité téma a nechci se do toho pouštět...lachim píše: ↑17 lis 2019 22:03 otikle, bubuxin
to tady mícháte jablka s meruňkami, chlapci
:-)
CA - tady se určitě bojuje o každý dolar ušetřený na nákladech. proto použity součástky "low-end". stačí měnit za "middle-end" a je vyhráno.
BW - použité součástky jsou z top ligy. výměna za jiné = jen "krok stranou".
u modelů D3 se zřemě jedná o cílené naladění. alespoň já to tak tedy chápu.
LS prohlásil něco ve smyslu:
"...tu bednu zřejmě skládali různé týmy s neomezeným rozpočtem. měniče dokonalé, součástky špičkové. bohužel ty týmy vzájemně vůbec nekomunikovali."
Ahoj, mohl by ti pomoci modelářský kompresor (od někoho třeba půjčit, nebo bazar - koneckonců hodí se pak třeba i na pneumatiky atd., nebo hobby levný) s regulátorem tlaku a obyč. airbrush stříkací pistolí a normálně to na cca 1 bar vyfoukáš do čista.T.Hresil píše: ↑24 led 2021 11:24 Zdravím všechny,
sice je to trochu mimo D3, ale budu doufat, že mně někdo z majitelů, nebo zapálenců poradí...
Mám 801N a rád bych po letech udělal takovou menší údržbu vrchlíků na basácích.
Problém je v tom, že je to tkané a při doteku třeba hadrou tam zůstanou "chlupy" z tkaniny a docela blbě se to z tama dostává...
Máte někdo typ, jak ty vrchlíky "čistit"?
Je vhodný štěteček? Nebo něco úplně jiného??
Díky za rady a pomoc![]()