Rockna
Re: Rockna
Tony: nechaj sa prekvapit
Audio PC+Daphile+DRC/Lindemann CD1SE/Chord Dave+Choral stand>Denafrips Athena>PMA PA4-Big Brother>Marten Django XL
230V:VDH,Furutech,NA,Viborg, prepoje:Crystal Cable,Audioquest
Mám ho doma. Výborná recenzia
Si hodil háčik na začiatku s tým "end game". Potom to človek hlce ako v desiatich Winnetou-a
- PavelDosko
High and Style verejne nešeruje pdf články na nete.
Aspoň som to nikde nenašiel.
Pozri SS
Aspoň som to nikde nenašiel.
Pozri SS
YamahaMan: dakujem, som rad ze sa pacilo. Musim mat na to cas a chut, pustim si k tomu hudbu a pisem ako to pocujem (nemyslim tym Bernolakovcinu:-)
Audio PC+Daphile+DRC/Lindemann CD1SE/Chord Dave+Choral stand>Denafrips Athena>PMA PA4-Big Brother>Marten Django XL
Styri roky som mal Chord DAVE a plna spokojnost.
Teraz som sa vdaka Rockne posunul este o level vyssie
Teraz som sa vdaka Rockne posunul este o level vyssie
Rockna Signature Anniversary na výstave v Mníchove 2023
Citácia výrobcu: "special version marking 10th Wavedream Anniversary - with different PSU and different chassis"
Povedal by som - tak trocha úlet:-)
Citácia výrobcu: "special version marking 10th Wavedream Anniversary - with different PSU and different chassis"
Povedal by som - tak trocha úlet:-)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- PavelDosko
Ja tiež
jedna fotka z Mnichova, ROCKNA vypadala fakt super
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
MSB DATA CD IV Sign. ->i2s Ansuz D2 eth. -> MSB DAC IV Sign. (Femto 77) -> Ansuz D2 XLR->MSB S200 -> Vivid B1 (Accuphase PS-1200+SR Grounding Block; Shakti; Ansuz).
- PavelDosko
mno, uvidime, snad se jim dalsi iterace wavedream net konecne oprosti od roon
neni placka, neni highend
Pýtal som sa chlapcov z DreamAudia - bavili sa v Mníchove s konštruktérom Rockny a tento prototyp Wavedream Ultra
má mať okrem prevodnika integrovaný aj streamer.
má mať okrem prevodnika integrovaný aj streamer.
červený se mi líbí...Pavle nechctělo by se ti přivézt Rocknu, poslechli bychom na nových bednách? :)
EP reprosoustavy + SE-833 MX Challenge + Aries Cerat Incito S + Helene + Pink Faun 2.16x/ultra + Sroll Purity Quntum system + 2x SoTM sNH-10G + Ediscreation LPS, AAI Maestozo LAN, Cryo Ref. Cora kabely od EP , Kraut Gold pro Aes/ebu
Tny pokud sem nepatří tahle otázka tak uděljme nové vlákno. Mne by zajímalo na čem jste konkrétně testovali. Když buž se napíše výsledek testu, měl by se i zveřejnit postup testu, na čem se testovalo, jaká hudba atd. však víš. Hodně by mne to zajímalo.
EP reprosoustavy + SE-833 MX Challenge + Aries Cerat Incito S + Helene + Pink Faun 2.16x/ultra + Sroll Purity Quntum system + 2x SoTM sNH-10G + Ediscreation LPS, AAI Maestozo LAN, Cryo Ref. Cora kabely od EP , Kraut Gold pro Aes/ebu