Hifiman Arya
Hifiman Arya
Dostaly se mi v rámci hledání těch správných sluchátek k Leben CS-600X do ruky Hifiman Arya (V2 nebo prostě revize původního modelu). Zvukově jsou to moc pěkná sluchátka. Krátkou dobu po opravdu dobrých (a hlavně hodně drahých T+A) si Hifimany neutrhly ostudu. S lampou s Arya pěkně rozumí a Leben je umí velmi dobře rozehrát. Basy mají lepší než T+A. Scéna je podle mého lepší než levnějšího modelu T+A, ale na roztříděný a hloubku top modelu od T+A to nemá (ale srovnáváme tady téměř 3x dražší sluchátka). Co je hodně důležité, alespoň pro mě, že Arya neunavují a nenašel jsem moc muziky, kde by poslech nebyl příjemný. Jsou tady trošku prezentnější středy (moc jsem nezkoumal, kde je ten hrb ... někde mezi 3-5kHz), což většinou nevadí, ale přeci je puristi by mohli být zklamáni.
* komfort je velmi dobrý
* hmotnost vcelku přátelská
* univerzální napříč žánry
* přivítal bych delší kabel (Forza Audio Works to jistí)
* Hrb na vyšší středech
* Pěkná hluboká scéna s výborným rozlišením
* náročné na zesilovač
Trošku si říkám, že ještě než se rozhodnu, tak bych rád slyšel Meze Empyryan, Audeze LCD 3 a Hifiman HE1000SE. Arya má vcelku ještě přátelskou cenu.
* komfort je velmi dobrý
* hmotnost vcelku přátelská
* univerzální napříč žánry
* přivítal bych delší kabel (Forza Audio Works to jistí)
* Hrb na vyšší středech
* Pěkná hluboká scéna s výborným rozlišením
* náročné na zesilovač
Trošku si říkám, že ještě než se rozhodnu, tak bych rád slyšel Meze Empyryan, Audeze LCD 3 a Hifiman HE1000SE. Arya má vcelku ještě přátelskou cenu.
Re: Hifiman Arya
hifiman su spickove cinske sluchadla...ich modely uz nejaky ten rok patria v kazdej triede aj highend k top.
M0n0: Denon DA-309 10” + AT33Ann
St3r30: Bokrand 12” + EMT JSD6G
Ph0n0: PJ RS + LPS (Rix)
SuT: Entre ET-100
4mp: SPX 2010, SPX A40
R3pr0: STH12
FIlt3r: NA
Gr4m0: Denon DP-80 DasPlinth
St3r30: Bokrand 12” + EMT JSD6G
Ph0n0: PJ RS + LPS (Rix)
SuT: Entre ET-100
4mp: SPX 2010, SPX A40
R3pr0: STH12
FIlt3r: NA
Gr4m0: Denon DP-80 DasPlinth
Vďaka za výbornú recenziu a osobnú skúsenosť.
Tento typ som neskúšal ale Hifiman je veľmi zaujímavá značka aj čo sa týka konštrukcie.
Môj limit na sluchátka /mušle/bol a je 1,5K, takže skúsim časom zohnať a vyskúšať.
Ináč, minulý víkend som mal Focal Clear. Nie sú to Utopie ale zvuk za tie peniaze výborný.
Trocha mi vadil ten polstrovaný mostík, ktorý už bol aj pomerne zašpinený a časom sa asi začne odlupovať.
Toto sa mi viac páči na tých Hifiman-och.
V tejto cenovej hladine sa to zahustilo a bude ťažké si vybrať...
Ps.: Denon AH-D9200 tiež stoja za skúšku.
Dík. Moc rád bych vyzkoušel Audeze LCD3 a případně ty HE1000SE. Uzavřenky sice neruší, ale nějak se vytrácí ten prostor a vzduch z poslechu. Denon 9200 bych rád slyšel samozřejmě.YamahaMan píše: ↑04 kvě 2021 07:05
Tento typ som neskúšal ale Hifiman je veľmi zaujímavá značka aj čo sa týka konštrukcie.
Môj limit na sluchátka /mušle/bol a je 1,5K, takže skúsim časom zohnať a vyskúšať.
Ináč, minulý víkend som mal Focal Clear. Nie sú to Utopie ale zvuk za tie peniaze výborný.
Trocha mi vadil ten polstrovaný mostík, ktorý už bol aj pomerne zašpinený a časom sa asi začne odlupovať.
Ahoj,Yngwie píše: ↑04 kvě 2021 12:18Dík. Moc rád bych vyzkoušel Audeze LCD3 a případně ty HE1000SE. Uzavřenky sice neruší, ale nějak se vytrácí ten prostor a vzduch z poslechu. Denon 9200 bych rád slyšel samozřejmě.YamahaMan píše: ↑04 kvě 2021 07:05
tak nakoniec po asi pol roku váhania, testovania, pokusov aj omylov som šťastným majiteľom HiFiManov. Otvorenky HS400i /nie SE/s ochranou hlavového mosta, lepším 1,5m káblom a návykovými semišovými náušníkmi. Sú dnes nezohnateľné a som rád, že sa mi ich podarilo na nete nájsť.
Zároveň som kúpil excelentný sluchátkový mini zosik s DACom Shanling UA2. Po nainštalovaní softu a pripojení som nechápal čo z toho lezie...
Sú samozrejme lepšie ale za tú cenu nie je čo riešiť.
Sorry za OT.
Nebudem zakladať novú tému nakoľko to patrí k uvedenej značke.
Nastal čas sa posunúť ďalej, preto som po viacerých skúškach rôznych značiek kúpil zase HiFimAN-y Edition XS.
Zároveň som pozeral na nete ako ochrániť hlavový most proti poškodenie a mastnote a našiel som výbornú vychytávku.
Dávam do pléna:
https://customcans.co.uk/shop/product/h ... p-diy-mod/
Nastal čas sa posunúť ďalej, preto som po viacerých skúškach rôznych značiek kúpil zase HiFimAN-y Edition XS.
Zároveň som pozeral na nete ako ochrániť hlavový most proti poškodenie a mastnote a našiel som výbornú vychytávku.
Dávam do pléna:
Ahoj, nedávno jsem zakoupil od Hifiman tato magnetoplanární sluchátka a velká spokojenost. Jak sis polepšil s novým modelem ty?YamahaMan píše: ↑23 bře 2024 20:29 Nebudem zakladať novú tému nakoľko to patrí k uvedenej značke.
Dávam do pléna:
https://www.voix.cz/uzavrena-konstrukce ... gI_sfD_BwE
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
Ahojte chalani,mam doma Anandy na Hugo TT2 a zvuk je vyborny.Ak by som mal zostat pri sluchadlach tak asi pri tejto znacke ale teda vyssie modely.
Hlavné stereo: (Auralic Aries mini + SP audio power supply -> Chord Hugo TT2 -> Ayre K5Xe -> Ayre V5Xe -> Dynaudio Contour 20i)+GIK Acoustics
Slúchadlá: Hifiman Ananda s Chordom; Apple Airpods 3th. gen.
Slúchadlá: Hifiman Ananda s Chordom; Apple Airpods 3th. gen.
Ako som písal. Vyskúšal som viac modelov aj značiek /Mezze 99, Ollo S4R, HifiMan Deva a ešte klasika AKG a Sennheiser/.Jenda51 píše: ↑23 bře 2024 20:50Ahoj, nedávno jsem zakoupil od Hifiman tato magnetoplanární sluchátka a velká spokojenost. Jak sis polepšil s novým modelem ty?YamahaMan píše: ↑23 bře 2024 20:29 Nebudem zakladať novú tému nakoľko to patrí k uvedenej značke.
Dávam do pléna:
https://www.voix.cz/uzavrena-konstrukce ... gI_sfD_BwE
17268-3_hifiman-sundara-s-uzavrenou-ozvucnici.jpg
Zvukovo mi ku FLAC súborom z telefónu spolu so Shanling UA2 najlepšie sadli XS-ky.
Skúšal som to aj na veľký jack cez zosik z gramca a veľká spokojnosť.
Ešte doplním, na moje pomerne veľké uši mi vyhovuje aj tvar mušlí.
Dovolil bych si doporučit poslední revizi Hifimanů he 1000 nevím jestli je to v2 se nebo tak nějak ale hraje to dobře.matus_pigy píše: ↑23 bře 2024 20:55 Ahojte chalani,mam doma Anandy na Hugo TT2 a zvuk je vyborny.Ak by som mal zostat pri sluchadlach tak asi pri tejto znacke ale teda vyssie modely.