Audio Refinement - Complete

Diskuze o integrovaných zesilovačích.
Odpovědět
Downie

Audio Refinement - Complete

Příspěvek od Downie »

Ahojte,
potreboval by som poradiť. Poznáte, máte osobnú skúsenosť, zažili ste, počuli ste niekdo zosík od Audio Refinement, konkrétne Complete?
ARC_1.jpg
ACR_2.jpg
Pre mňa je to veľká neznáma. Viem, že je to lacnejšia značka od YBA, že za týmto projektom stojí konštruktér Yves Bernard André, takže záruka určitej zvukovej a konštrukčnej kvality tam asi bude, ale ja osobne som nikdy nemal možnosť počuť, preto som si dovolil požiadať o Vaše skúsenosti.
Na internete sa píše o hladkom, tekutom, veľmi muzikálnom zvuku podobnom elektrónkam.
Určite by som privítal aj odborný názor pánov konštruktérov, ktorí rozumejú aj technickej stránke veci.
Vopred ďakujem za akúkoľvek informáciu pozitívnu alebo negatívnu.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
djrix

Re: Audio Refinement - Complete

Příspěvek od djrix »

Pokud tedy mohu jen z tech dvou fotek, pripomina mi to silne Atoll,je docela mozne ze to pojede v Bcku. R transformator je fajn, strceni Volume potu hned pred nej uz mene, vypada to, ze ze vstupniho volice vede dlouha ksanda k Volume a zpet, jako by se autor nezamyslel nad odstupy.
Chladici otvory ve viku vypadaji ze jsou vynechany presne v miste zebrovani chladice, opet jako by kryt navrhoval nekdo jiny nez ten co delal streva.

Chce to poslechnout a vyzkouset, vice se z fotek neda odhadnout, osobni zkusenost nemam.
enregistree

Příspěvek od enregistree »

Přesně tenhle zesilovač tady mám (uklizený v krabici, používám monobloky), včetně remote, můžu ho zaslat — buď si ho necháš nebo pošleš zpět.

Akorát mám jednoho zájemce v Německu, prý si udělá výlet do Prahy / zatím nepadlo rozhodnutí.

https://www.audio-markt.de/en/market/au ... 7863773770
R 5MB.jpg
remote 5MB.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
æ
enregistree

Příspěvek od enregistree »

Cenu jsem snížil na EUR 440,
jedná se o celkem neznámou značku, nicméně je to "baby YBA".
æ
Downie

Příspěvek od Downie »

djrix píše: 10 čer 2024 08:48 Pokud tedy mohu jen z tech dvou fotek, pripomina mi to silne Atoll,je docela mozne ze to pojede v Bcku. R transformator je fajn, strceni Volume potu hned pred nej uz mene, vypada to, ze ze vstupniho volice vede dlouha ksanda k Volume a zpet, jako by se autor nezamyslel nad odstupy.
Chladici otvory ve viku vypadaji ze jsou vynechany presne v miste zebrovani chladice, opet jako by kryt navrhoval nekdo jiny nez ten co delal streva.

Chce to poslechnout a vyzkouset, vice se z fotek neda odhadnout, osobni zkusenost nemam.
Ďakujem za reakciu. To, že by to išlo v B-čku je nejaký problém?
djrix

Příspěvek od djrix »

Bude to mít svůj charakter zvuku. Nicméně, chce to si to poslechnout a pak udělat závěry, když se zde nabízí varianta s možností vyzkoušení, je to ta nejlepší varianta.
Odpovědět