Nastaveni gramofonu

Potřebujete poradit? Hifi rady všeho druhu.
Odpovědět
Josef8888

Nastaveni gramofonu

Příspěvek od Josef8888 »

Dobry den, potreboval bych nastavit gramofon dual CS 2235 Q. Jak bych to mel udelat? Kdyz zmacknu start nejde na spravnou pozici. Nejsem si jisty jestli je spravne nastaveny antiskating pritlat atd. Ocenil bych pokud by mi nekdo poradil jak postupovat :). Predem dekuji za odpoved
lubin

Re: Nastaveni gramofonu

Příspěvek od lubin »

Josef ahoj, mraky témat najdeš k nastavení gramo. Nebo nejbližšího dobraka poprosit, ať k Tobě zajde osobně. Asi nikdo tady nebude opakovat postup na 6 stran, kterej jde stáhnout z netu. Jinak držím palce a dej vědět potom, jak to hraje. Hudbě zdar
Hudba je ticho mezi notami...hraje mě to k pláči, ale i tak mám často husí kůži :lol:
PJ Classic,Vincent phono,Vincent SAT8,PS Audio BHK 300, Audio GD R7He mk3 DAC,Magnepan 3.7i,DIY filtrace,Nordost Frey,N.A. Zephyr....
Tubes: Philips,GE,EH,JJ, Valvo...
Downie

Příspěvek od Downie »

Ahoj, pod ramienkom máš prepínač pre malý singel 7" alebo veľkú LP 12". To máš dobre nastavené?
Josef8888

Příspěvek od Josef8888 »

Dekuji za rady. Podival jsem se na internet a do manualu a vse by melo byt nastavene. Vse uz funguje snad spravne :). Zvuk jede krasne. Diky
lubin

Příspěvek od lubin »

Paráda, užívej muziky. :thumbup:
Hudba je ticho mezi notami...hraje mě to k pláči, ale i tak mám často husí kůži :lol:
PJ Classic,Vincent phono,Vincent SAT8,PS Audio BHK 300, Audio GD R7He mk3 DAC,Magnepan 3.7i,DIY filtrace,Nordost Frey,N.A. Zephyr....
Tubes: Philips,GE,EH,JJ, Valvo...
Odpovědět