R.I.P. - členové HEF, prodejci a kamarádi
- Mark Levinson
- Administrátor
Re: R.I.P. - členové HEF, prodejci a kamarádi
Karle, budeš tu chybět, upřímnou soustrast rodině.
Našel jsem nějaké fotky, jak to měl rád, poslech a rozpravy o Hifi, mezi svými.
.
Našel jsem nějaké fotky, jak to měl rád, poslech a rozpravy o Hifi, mezi svými.
.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Mark Levinson
Ať je ti Karle dobře tam nahoře.
- NA-Noble Audio
- Kontaktovat uživatele:
V tomto vlákně se jednou bude psát o každém z nás. A možná o někom ne, protože nebude kolem někdo, kdo by to sem napsal.
Kdybychom si to tak dokázali představit a připustit, a bylo by to schopno korigovat naše chování směrem k větší toleranci a shovívavosti k okolí.
Kdybychom si to tak dokázali představit a připustit, a bylo by to schopno korigovat naše chování směrem k větší toleranci a shovívavosti k okolí.
http://www.noble-audio.webnode.cz
Noble Audio Galaxys, Lindemann CD1SE, Sroll Rhythm, Noble Audio Stonehenge
Noble Audio Galaxys, Lindemann CD1SE, Sroll Rhythm, Noble Audio Stonehenge
ak sa nezmeni nasa komunikacia na fore tak to tak dopadne...NA-Noble Audio píše: ↑13 kvě 2024 07:42 V tomto vlákně se jednou bude psát o každém z nás. A možná o někom ne, protože nebude kolem někdo, kdo by to sem napsal.
M0n0: Denon DA-309 10” + AT33Ann
St3r30: Bokrand 12” + EMT JSD6G
Ph0n0: PJ RS + LPS (Rix)
SuT: Entre ET-100
4mp: SPX 2010, SPX A40
R3pr0: STH12
FIlt3r: NA
Gr4m0: Denon DP-80 DasPlinth
R.I.P. Karle, škoda, že už si musel jít…
DjRix
Budes sakra chybat Peter. Rovny chlap ako sa patri. Sikovny odbornik zasluzil si si vacsiu pozornost ako si dostal teraz je to vsak uz jedno. Som z toho stale v soku… Pre vsetkych ostatnych co nevedia tak Peter aka DjRix mal autonehodu, ktoru neprezil 44r. Pohreb bude v pondelok v Brne krematorium 14:45. Kto mozte a poznali ste ho chodte… ja nemozem aj ked by som velmi chcel.
M0n0: Denon DA-309 10” + AT33Ann
Pripjam sa. Mali sme dohodnutu navstevu, a uz to nevyjde.Janik píše: ↑02 srp 2024 22:41 Budes sakra chybat Peter. Rovny chlap ako sa patri. Sikovny odbornik zasluzil si si vacsiu pozornost ako si dostal teraz je to vsak uz jedno. Som z toho stale v soku… Pre vsetkych ostatnych co nevedia tak Peter aka DjRix mal autonehodu, ktoru neprezil 44r. Pohreb bude v pondelok v Brne krematorium 14:45. Kto mozte a poznali ste ho chodte… ja nemozem aj ked by som velmi chcel.
Treba robit dobre veci dnes, lebo ziadne zajtra uz nemusi byt.
Martin Logan Renaissance 15A, Illusion C34+ 13xMCH/Beckersounds subwoofers 8x18in/8*2500W/Purifi&NCore
Trinnov Altitude 32/LINN Akurate&Organik 9.8.7, Sony 4K Laser Screen 124in Panasonic UB9000
GIK, Isoacoustics, Mogami, Kimber.
Trinnov Altitude 32/LINN Akurate&Organik 9.8.7, Sony 4K Laser Screen 124in Panasonic UB9000
GIK, Isoacoustics, Mogami, Kimber.
To je hrozná zpráva.
Byl jsem s ním také v kontaku, počátkem roku mě radil se zesilovačem. V únoru osobní setkání nedopadlo, chtěl jsem ho navštívit po prázdninách, ještě před měsícem jsem mu psal ...
Odpočívej v pokoji
Byl jsem s ním také v kontaku, počátkem roku mě radil se zesilovačem. V únoru osobní setkání nedopadlo, chtěl jsem ho navštívit po prázdninách, ještě před měsícem jsem mu psal ...
Odpočívej v pokoji
Oppo BDP-105D (EU) Casea mk2+zdroj
Tesla NC580 s Ortofon Super OM20, Trichord Dino MkIII / Aiwa AD-F600
Hegel H200, Denon AVC-A11XV
Magnat Vintage 620, 410, Center 6
kabeláž Sroll, Oehlbach, Audioquest, Supra, Viablue, filtry Supra
Tesla NC580 s Ortofon Super OM20, Trichord Dino MkIII / Aiwa AD-F600
Hegel H200, Denon AVC-A11XV
Magnat Vintage 620, 410, Center 6
kabeláž Sroll, Oehlbach, Audioquest, Supra, Viablue, filtry Supra
- Mark Levinson
- Administrátor
R.I.P. DjRix
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Mark Levinson
- PavelDosko
Re: DjRix
Panebože... Nedávno jsem si s ním psal, byli jsme v častém kontaktu. I touto cestou, upřímnou soustrast rodině.Janik píše: ↑02 srp 2024 22:41 Budes sakra chybat Peter. Rovny chlap ako sa patri. Sikovny odbornik zasluzil si si vacsiu pozornost ako si dostal teraz je to vsak uz jedno. Som z toho stale v soku… Pre vsetkych ostatnych co nevedia tak Peter aka DjRix mal autonehodu, ktoru neprezil 44r. Pohreb bude v pondelok v Brne krematorium 14:45. Kto mozte a poznali ste ho chodte… ja nemozem aj ked by som velmi chcel.
.....a sakra!!!!!!!!
Aj ja sa pripájam a vyslovujem rodine úprimnú sústrasť. Mal som v pláne ho v dohľadnej dobe osloviť... Hrozné veci sa dejú.
R,I,P.
R,I,P.
Uprimnú sústrasť rodine a blízkym. Obrovská strata ľudsky aj odborne. Budeš nám chýbať Peter…
Audio PC+Daphile+DRC/Lindemann CD1SE/Chord Dave+Choral stand>Denafrips Athena>PMA PA4-Big Brother>Marten Django XL
230V:VDH,Furutech,NA,Viborg, prepoje:Crystal Cable,Audioquest
230V:VDH,Furutech,NA,Viborg, prepoje:Crystal Cable,Audioquest
a to jsem mu zrovna chtěl minulý víkend psát, že player co mi rozchodil funguje a že díky...moc mě to mrzí, že už se nepotkáme.
Luxman DA-06 & Audirvana Plus /Denon DCD1450AR /Luxman PD-444 w Wheaton Triplanar mkII & VDH MC-10 + Dynavector DV 505 & Ortofon MC25E /Audiokultura Iskra 1 /Jeff Rowland Concentra I /[audio physic] Scorpio
upřímná soustrast .... člověk neví dne ani hodiny
Dnes jsem se to dozvěděl od člena Janika
Petr byl opravdu skvělý chlap
Upřímnou soustrast rodině a přátelům
Budeš tu chybět
Petr byl opravdu skvělý chlap
Upřímnou soustrast rodině a přátelům
Budeš tu chybět
Atoll in 200signature
Oppo 103d pro-ject dac box rs
Technics sl-1200 mk2
JJ electronic 283
Pro-ject tube box ds2 rix lineár
Ortofon st7
Pro-ject the Classic limited edition White rix lineár
Noble audio sunrise v3
Spendor a4
Oppo 103d pro-ject dac box rs
Technics sl-1200 mk2
JJ electronic 283
Pro-ject tube box ds2 rix lineár
Ortofon st7
Pro-ject the Classic limited edition White rix lineár
Noble audio sunrise v3
Spendor a4
Magnat MTT-990 + Hana SH -> Xsymphony Silver Audio -> Pro-Ject TubeBox II vylepšený -> Xsymphony Silver Audio -> Nad C325BEE -> Kimber 8PR -> Triangle Borea BR08 -> uši :)
Chvili se sem nepodivam a takove zpravy. Neuveritelne, Urbino! Budu na Tebe vzpominat jen v dobrem, na typicky staly usmev na tvari...
1. Jadis DA88S MkII,McIntosh MCD500,Franco Serblin Accordo Essence,Tyr2,Heimdall2,LessLoss,XLO,filtr NA,BW PV1D, Sennheiser HD595,
2. Electrocompaniet ECI6D,OPPO UDP205,Franco Serblin Accordo,Pro-ject Debut III ES
2. Electrocompaniet ECI6D,OPPO UDP205,Franco Serblin Accordo,Pro-ject Debut III ES
Rozlouceni s Rixem
Ahojte,
mnozi z vas to uz mozna vite z jinych for, nekteri ne, a nekdo ho jiste ani neznal.
Pred mesicem a dvema dny nas opustil Petr Matusek, v komunite znamy jako DJ Rix. Nechal po sobe svou zenu, ktere se za tri mesice narodi jejich prvni dite. Poradame sbirku na jeji podporu, abychom ji aspon trochu pomohli v existencnich tezkostech, ktere ji cekaji. Budeme z hloubi srdce vdecni za kazdy vas prispevek.
https://donio.cz/pribeh/23052
Diky moc,
Jirka
mnozi z vas to uz mozna vite z jinych for, nekteri ne, a nekdo ho jiste ani neznal.
Pred mesicem a dvema dny nas opustil Petr Matusek, v komunite znamy jako DJ Rix. Nechal po sobe svou zenu, ktere se za tri mesice narodi jejich prvni dite. Poradame sbirku na jeji podporu, abychom ji aspon trochu pomohli v existencnich tezkostech, ktere ji cekaji. Budeme z hloubi srdce vdecni za kazdy vas prispevek.
https://donio.cz/pribeh/23052
Diky moc,
Jirka
Dík za link...odesláno