Čau Honzo, mě se zvuk Meka a Sonus líbí už od té doby co jsem je slyšel u Gyrodeca a to je hodně let zpátky, no a i u Tebe to bylo super. Přesně už nevím co si měl za bedýnky ale byly z Itálie
Přijeď po letech mrknout.
No a i vizuálně nádhera.
Slayers
Re: Slayers
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
IsoTek V5 Sigmas, McIntosh C53 a MC462, Lumin U2 Mini - 8Switch, Sonus Faber Serafino, Nordost Heimdall 2,
Pro-Ject Signature 10.
Pro-Ject Signature 10.
Ciao Jirko díky za pozvání, rád se stavím... Jinak si to pamatuješ dobře, šel jsem po letech ze SF do FS Franko Serblin, duchovního otce Sonus Faber
skvělé, ty teda jedeš
Sonus Faber to je designové top, alespoň pro mne. A věřím, že zvuk bude neméně skvělý.
Ať ti to hraje.
Sonus Faber to je designové top, alespoň pro mne. A věřím, že zvuk bude neméně skvělý.
Ať ti to hraje.
Oppo BDP-105D (EU) Casea mk2+zdroj
Tesla NC580 s Ortofon Super OM20, Trichord Dino MkIII / Aiwa AD-F600
Hegel H200, Denon AVC-A11XV
Magnat Vintage 620, 410, Center 6
kabeláž Sroll, Oehlbach, Audioquest, Supra, Viablue, filtry Supra
Tesla NC580 s Ortofon Super OM20, Trichord Dino MkIII / Aiwa AD-F600
Hegel H200, Denon AVC-A11XV
Magnat Vintage 620, 410, Center 6
kabeláž Sroll, Oehlbach, Audioquest, Supra, Viablue, filtry Supra
Velmi gratuluju, krásná sestava.
Jde na to jen koukat a kochat se jako v galerii s uměním.
Unipivotni ramena jsou náročná, Já si s Kuzmou užil a ač hrálo dobře získat azimut a vhodný antiskating bylo nad mé síly. Je to má chyba, jsou spokojení uživatelé.
Kolega se zbavil vynikajícího VPI s unipivotem ač je velmi zručný , kvalitní kardan mu dělá větší radost.
Hluk drážky škrábané diamantovým hrotem je v pořádku z pohledu věrnosti a měření odchylek od RIAA korekce. Příjemné to však není.
Líbí se mi Dynavector přenosky co na to netlačí.
Půjčený hybridní Audio Research phono 5 toto také nezdůrazňuje což pomohlo s agilitou Sumiko BP2 v této v této citlivé části zvuku .
Můžu gratulovat k Mekovu phonu, které jak píšeš dělá možným dlouhý poslech bez únavy.
Jde na to jen koukat a kochat se jako v galerii s uměním.
Unipivotni ramena jsou náročná, Já si s Kuzmou užil a ač hrálo dobře získat azimut a vhodný antiskating bylo nad mé síly. Je to má chyba, jsou spokojení uživatelé.
Kolega se zbavil vynikajícího VPI s unipivotem ač je velmi zručný , kvalitní kardan mu dělá větší radost.
Hluk drážky škrábané diamantovým hrotem je v pořádku z pohledu věrnosti a měření odchylek od RIAA korekce. Příjemné to však není.
Líbí se mi Dynavector přenosky co na to netlačí.
Půjčený hybridní Audio Research phono 5 toto také nezdůrazňuje což pomohlo s agilitou Sumiko BP2 v této v této citlivé části zvuku .
Můžu gratulovat k Mekovu phonu, které jak píšeš dělá možným dlouhý poslech bez únavy.
Zvuk dobrý - všechno dobré
Ahoj Jirko
Musím říct že to máš opravdu moc pěkný klobouk dolů
A co strop jak je na tom
Musím říct že to máš opravdu moc pěkný klobouk dolů
A co strop jak je na tom
Atoll in 200signature
Oppo 103d pro-ject dac box rs
Technics sl-1200 mk2
JJ electronic 283
Pro-ject tube box ds2 rix lineár
Ortofon st7
Pro-ject the Classic limited edition White rix lineár
Noble audio sunrise v3
Spendor a4
Oppo 103d pro-ject dac box rs
Technics sl-1200 mk2
JJ electronic 283
Pro-ject tube box ds2 rix lineár
Ortofon st7
Pro-ject the Classic limited edition White rix lineár
Noble audio sunrise v3
Spendor a4
Strop už je hotov, hodím sem foto až ho blejsknu, pár hodin na to padlo ale spokojenost velká.
Mám toho v plánu jeste poměrně dost co se akustiky týká budu se snažit o pruběžný report.
Mám toho v plánu jeste poměrně dost co se akustiky týká budu se snažit o pruběžný report.
IsoTek V5 Sigmas, McIntosh C53 a MC462, Lumin U2 Mini - 8Switch, Sonus Faber Serafino, Nordost Heimdall 2,
Pro-Ject Signature 10.
Pro-Ject Signature 10.