Na UK Ebay jsem vyčenichal staré TESLY KT88 , chce 400 liber za poslední tři kusy . Já ještě zažil dobu lamp těch let, měli jsme TV i radio. Jenže nepamatuji, že bych někde KT88 ve spotřební elektronice v šedesátých někde viděl Do čeho se osazovaly ? Kvalita elektronek Tesla, byla tak kvalitní, jak se dnes prezentuje, myslím nebyla. Každou chvíli přijel servis a měnil lampičky, možná hořely díky špatné síti, nevím. Tyto jsou výroba 2004, zajímavé
TESLA
- Mastervoice
Re: TESLA
kvadrofonie syst SQ byla komerčně neúspěšná a zanikla v propadlišti dějin...ze starých časů mám jediné LP
Frumpy - By the way (1972) přehraje to kompatibilně lecjaký stereo gramofon, pak mi prošly rukama quadro fošny Floyd a Oldfield, brzo je pohltila bezedná (výměnná) burza hudebnin, trochu škoda no, dneska ceněná raritka
Frumpy - By the way (1972) přehraje to kompatibilně lecjaký stereo gramofon, pak mi prošly rukama quadro fošny Floyd a Oldfield, brzo je pohltila bezedná (výměnná) burza hudebnin, trochu škoda no, dneska ceněná raritka
když selžou všechny pokusy je načase otevřít návod k použití
Dobrý typ na večer Frumpy - By the wayMastervoice píše: ↑25 led 2020 18:56 kvadrofonie syst SQ byla komerčně neúspěšná a zanikla v propadlišti dějin...ze starých časů mám jediné LP
Dnes jsem na Bazošu narazil na tohle. Doufám, že se inzerent nebude zlobit.
Zesilovač vyrobený na zakázku v Tesle Litovel. Skutečná rarita postavená na míru v 19" racku. Každý kanál je osazen 8 ks tranzistorů Tesla KD503 a samostatným transformatorem. Špičkový zvuk. Vykon 2x 600W.
Zesilovač vyrobený na zakázku v Tesle Litovel. Skutečná rarita postavená na míru v 19" racku. Každý kanál je osazen 8 ks tranzistorů Tesla KD503 a samostatným transformatorem. Špičkový zvuk. Vykon 2x 600W.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
Dobrý den,
prosím nevíte náhodou někdo, co je tento přístroj přesně zač?
Zřejmě mixpult s preamp, splitter s preamp nebo něco podobného.
Nikde jsem to nemohl najít a sériové číslo nebo štítek bohužel asi někdo sundal.
Koupeno nedávno na burze.
Předem děkuji.
Michal
prosím nevíte náhodou někdo, co je tento přístroj přesně zač?
Zřejmě mixpult s preamp, splitter s preamp nebo něco podobného.
Nikde jsem to nemohl najít a sériové číslo nebo štítek bohužel asi někdo sundal.
Koupeno nedávno na burze.
Předem děkuji.
Michal
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.