Severní Korea versus Jižní Korea aneb smetiště HEF
-
Re: Severní Korea versus Jižní Korea aneb smetiště HEF
Jako promiň, ale ty jsi nám snad někdy něco dokázal co je uvnitř kabelu nebo filtraci. Ne, filtrace máš zalite aby nikdo neviděl co tam je. Nebo tomu uz tak není?
Ale rád ses navazel do ostatních výrobců kde jsi viděl co mají uvnitř. A rád to srovnával ze svoji filtraci která ma vše lepší než konkurence. I když v reálu...
Ale rád ses navazel do ostatních výrobců kde jsi viděl co mají uvnitř. A rád to srovnával ze svoji filtraci která ma vše lepší než konkurence. I když v reálu...
Re: Diamond sound - zemnící jednotka (grounding)
@Aretax - doporucil bych vice klidu a miru. Pouze jsem sdelil svuj nazor a na to mam snad pravo. Elfton nic nemeril, pouze sdilel odkaz s merenim - je na tom mereni snad neco spatne? Jake jine zavery bys z toho vyvodil?
Zkouset to s dovolenim nebudu, jak jsem psal nemam duvod pripojovat antenu ke sve sestave. Je to proste blbost. Co kdybych tady predstavil novy produkt, audiofilni ho*no, o kterem bych tvrdil, ze kdyz jim pomazete cele repro, tak ze to bude hrat lip? Taky byste to nejdriv vyzkouseli, nez byste si udelali nazor, ze je to totalni blbost? Asi tezko... no ale zrejme vas prispevek by pak byl irelevantni a pouze v rovine teorie, zejo.
Zkouset to s dovolenim nebudu, jak jsem psal nemam duvod pripojovat antenu ke sve sestave. Je to proste blbost. Co kdybych tady predstavil novy produkt, audiofilni ho*no, o kterem bych tvrdil, ze kdyz jim pomazete cele repro, tak ze to bude hrat lip? Taky byste to nejdriv vyzkouseli, nez byste si udelali nazor, ze je to totalni blbost? Asi tezko... no ale zrejme vas prispevek by pak byl irelevantni a pouze v rovine teorie, zejo.
nemusis skusat drogy ked vies, ze su zle... takyto pristup je kktina sry. ale aspon je sranda ako vyssie pisal zapa.
Mono: Denon DA-309 10” + AT33Ann
Stereo: Bokrand 12” + EMT JSD6G
Phono: PJ RS + LPS (Rix)
SuT: Entre ET-100
Amp: SPX 2010, SPX A40
Repro: STH12
FIlter: NA
Gramo: Denon DP-80 DasPlinth
Stereo: Bokrand 12” + EMT JSD6G
Phono: PJ RS + LPS (Rix)
SuT: Entre ET-100
Amp: SPX 2010, SPX A40
Repro: STH12
FIlter: NA
Gramo: Denon DP-80 DasPlinth
od Yiakubou » stř 27. lis 2024 8:46:25
@Aretax - doporucil bych vice klidu a miru. Pouze jsem sdelil svuj nazor a na to mam snad pravo.
Aj ja...
Všeto čo píšem, je iba môj subjektívny názor.
- Mark Levinson
- Administrátor
Re: ELFTON
Pánové,
zde jste ve vlákně značky Elfton, prosím neřešte zde co pod bedny nebo jak to má Pavel. To by bylo spíš do osobního vlákna.
Děkuji za pochopení.
ML
zde jste ve vlákně značky Elfton, prosím neřešte zde co pod bedny nebo jak to má Pavel. To by bylo spíš do osobního vlákna.
Děkuji za pochopení.
ML
Mark Levinson
-
PavelDosko píše: ↑28 lis 2024 06:11 Hrály super, nic tam nebylo osizene a kdyby byl k dipozici na trhu náhradní pásek tak jsem jiné nepotřeboval, neslyšel jsi je tak nepomlouvej.
Tak by mě zajímalo zda ELFTON hraje lépe než ten Bastl. A jelikož v hifi neexistuje cesta zpět, tak musí být logicky ELFTON lepší. Potom se ale nabízí otázka, proč sis nechal stavět Bastl který je neopravitelny jako nějaká padesát let stará bedna, když jej přehraje bedna přes sto tis.
- PavelDosko
jak psal admin - je to tu o Elftonu, tak sem netahej sve mindraky
neni placka, neni highend
Ono zas tie Elfton Vegas mkII boli super kup, za to tu bednu dnes sotva DYI a už vôbec nie výrobca neposkladá
Audio PC+Daphile+DRC/Lindemann CD1SE/Chord Dave+Choral stand>Denafrips Athena>PMA PA4-Big Brother>Marten Django XL
230V:VDH,Furutech,NA,Viborg, prepoje:Crystal Cable,Audioquest
230V:VDH,Furutech,NA,Viborg, prepoje:Crystal Cable,Audioquest
-
A jaké prosím te mindraky, jako z čeho? Jsem mladej, krasnej, v plné kondici, na benč dám 132kg šťastně zadaný uz pár let s krásnou ženou. Sestava hraje čím dal lépe. Nemusím nic dělat, tudíž mě nic nestresuje. Jediný zamidrakovany protivný starý dědek jsi tu byl vždy ty Ja píšu k tématu, zajímá mě porovnání. Takže nechápu proč osobně útočíš.PavelDosko píše: ↑01 pro 2024 13:03 jak psal admin - je to tu o Elftonu, tak sem netahej sve mindraky
Naposledy upravil(a) B. M. C. G. dne 01 pro 2024 13:52, celkem upraveno 1 x.
-
- PavelDosko
nahlášenoB. M. C. G. píše: ↑01 pro 2024 13:49A jaké prosím te mindraky, jako z čeho? Jsem mladej, krasnej, v plné kondici, na benč dám 132kg šťastně zadaný uz pár let s krásnou ženou. Sestava hraje čím dal lépe. Nemusím nic dělat, tudíž mě nic nestresuje. Jediný zamidrakovany protivný starý dědek jsi tu byl vždy ty Ja píšu k tématu, zajímá mě porovnání. Takže nechápu proč osobně útočíš.PavelDosko píše: ↑01 pro 2024 13:03 jak psal admin - je to tu o Elftonu, tak sem netahej sve mindraky
neni placka, neni highend
Takze 1:1 na lehke utoky, coz staci....Uz se venujte jen tematu. Diky
1. Jadis DA88S MkII,McIntosh MCD500,Franco Serblin Accordo Essence,Tyr2,Heimdall2,LessLoss,XLO,filtr NA,BW PV1D, Sennheiser HD595,
2. Electrocompaniet ECI6D,OPPO UDP205,Franco Serblin Accordo,Pro-ject Debut III ES
2. Electrocompaniet ECI6D,OPPO UDP205,Franco Serblin Accordo,Pro-ject Debut III ES