Super Tweetery Aperion : DST Dual Firing AMT, mají místo v mé sestavě již dva a půl roku. Znatelně rozšiřují scénu, přidávají detaily a přehlednost hudebního dění před posluchačem. Přitom neagresivně a jemně, samozřejmě záleží i na zbytku včetně připojených kabelů.
Mají laditelnou výhybku a útlum, což beru jako nutnost. Dle mého názoru jdou do sestavy napasovat snadněji než například SW.
Podobnou dobu je mají v sestavách i moji kamarádi a to s Monitor audio PL500, Monitor audio Gold 100.Nedávno se přidal kamarád a člen HEF tomiik, kde jsem je přinesl na jednu z návštěv.
Super tweeter
Re: Super tweeter
Stereo: JAY CDT2, Oppo 105D casea mod - JAY DAC 2 Signature - preamp DCT+ 2x Kinki EX-B7 - Electra 1027 Be - Aperion - Carbon Special - Desire Cable Technology - Filtrace + trafa DCT
Head: Modi Multibit + Asgard 2 - Mr Speakers Ether C Flow
Head: Modi Multibit + Asgard 2 - Mr Speakers Ether C Flow
-
soundgarden
Od kamaráda jsem měl půjčený ten DST dual firing AMT super tweeter, nakonec jsem šel levnější cestou a pořídil si RST Aluminum Ribbon Super Tweeter ke svým Sonus Faber Liuto. Hodně jsem pročítal zkušenosti uživatelů a vzhledem k žánru hudby co poslouchám se mi jevil vhodnější. Jakmile dorazil ke mně, tak jsem si znovu půjčil ten kamarádův Dual a porovnal s mým RST a nemýlil jsem se ve výběru. Majitel Dualu s dalším kamarádem měli možnost taktéž oba supertweetery porovnat na jeho aparatuře a oběma se zase více líbily ty Dualy. Podotýkám, že oba dva kamarádi poslouchají jiný žánr hudby ( jazz, akustickou hudbu). U mne doma se mi líbil ten Dual právě při poslechu Diany Krall, J.Nohavici, Vlasty Redla. U tvrdšího rocku zase vyhrál RST.
Takže na Tvou otázku odpovím, ano má to smysl.
Takže na Tvou otázku odpovím, ano má to smysl.
mám to co mám...a jsem za to rád
chtěl jsem tu vložit i obrázek obou ale nejde mi to. :-(
mám to co mám...a jsem za to rád