Super tweeter

Diskuze o reprosoustavách.
T101

Re: Super tweeter

Příspěvek od T101 »

Super Tweetery Aperion : DST Dual Firing AMT, mají místo v mé sestavě již dva a půl roku. Znatelně rozšiřují scénu, přidávají detaily a přehlednost hudebního dění před posluchačem. Přitom neagresivně a jemně, samozřejmě záleží i na zbytku včetně připojených kabelů.
Mají laditelnou výhybku a útlum, což beru jako nutnost. Dle mého názoru jdou do sestavy napasovat snadněji než například SW.
Podobnou dobu je mají v sestavách i moji kamarádi a to s Monitor audio PL500, Monitor audio Gold 100.Nedávno se přidal kamarád a člen HEF tomiik, kde jsem je přinesl na jednu z návštěv.
Stereo: JAY CDT2, Oppo 105D casea mod - JAY DAC 2 Signature - preamp DCT+ 2x Kinki EX-B7 - Electra 1027 Be - Aperion - Carbon Special - Desire Cable Technology - Filtrace + trafa DCT
Head: Modi Multibit + Asgard 2 - Mr Speakers Ether C Flow
soundgarden

Příspěvek od soundgarden »

:thumbup: Dik , som rad, že to Funguje :clap:
dkc69

Příspěvek od dkc69 »

Od kamaráda jsem měl půjčený ten DST dual firing AMT super tweeter, nakonec jsem šel levnější cestou a pořídil si RST Aluminum Ribbon Super Tweeter ke svým Sonus Faber Liuto. Hodně jsem pročítal zkušenosti uživatelů a vzhledem k žánru hudby co poslouchám se mi jevil vhodnější. Jakmile dorazil ke mně, tak jsem si znovu půjčil ten kamarádův Dual a porovnal s mým RST a nemýlil jsem se ve výběru. Majitel Dualu s dalším kamarádem měli možnost taktéž oba supertweetery porovnat na jeho aparatuře a oběma se zase více líbily ty Dualy. Podotýkám, že oba dva kamarádi poslouchají jiný žánr hudby ( jazz, akustickou hudbu). U mne doma se mi líbil ten Dual právě při poslechu Diany Krall, J.Nohavici, Vlasty Redla. U tvrdšího rocku zase vyhrál RST.
Takže na Tvou otázku odpovím, ano má to smysl.
mám to co mám...a jsem za to rád
dkc69

Příspěvek od dkc69 »

chtěl jsem tu vložit i obrázek obou ale nejde mi to. :-(
mám to co mám...a jsem za to rád
Odpovědět