Hledal jsem repro kabel, ktery by mi pridal trochu na basech, a Aretax se nabidl, ze mi nejake sve vytvory zapujci. Avizoval, ze dle jeho nazoru hraji lip nez hodne drahe znackove.
Dnes jsem je tedy vyzkousel - folia, kombinace stribro/med.
No a nestacil jsem zirat. Ten efekt byl okamzity. Posun v kvalite min.o 2 tridy. Nebo jak to popsat.
Paradne prokreslene basy, jdou hodne hluboko, ale to same na druhem konci na vyskach, cinely znele, transparentne. Pritom zvuk zustal prirozeny, zadna ostrost nebo digitalnost.
Nadherny prostor. A tech detailu navic, co vsechno noveho jsem slysel v tech par skladbach
Ja jsem DIY vubec neresil, ale po teto zkusenosti mi vubec nedava smysl kupovat “znackove” kabely.
Po 20 minutach jsem se rozhodl, ze ten kabel jiz muj byt neopusti. Jeste musime vyzkouset propojovaky.
Opet pisu jenom z nadseni a vsem doporucuji vyzkouset. Samozreme kdo to znal, nebo dokonce mel jeste lepsi diy, tak se jenom usmeje pod fousy. Nicmene, ja jsem sokovany.
V poslednom obdobi jsem udelal hooodne upgradu. Kdybych je mnel seradit:
1. Aretax repro kabel - brutal, fakt nechapu
2. 6SN7 Summit vakuovky - fantasticky vyvazena, prirozena, transparentna, uzasna
3. 6x5 rectifier Brimar / Fivre - obe lampy jsou vyjimecne!
4. Pegasus AQ RCA - proti puvodnim kabelu opet vyrazny posun. Nicmene, ted jsem si temer 100% jisty, ze je ohrozi kabely znacky Aretax!
5. Stack audio podlozky - bez nich to jiz neni ono.
Je to alchymie, ale stale mne prekvapuje o kolik se da jeste ten zvuk posunout!
Aretaxi, moc dekuji za tuto prilezitost!