Zdravím přátele hudby, vinylu a streamu. Mám skvělou zprávu, přibude ještě jedno úžasné vydání. Text převzat z inzerátu z FB od Jiří Novák, který přislíbil, že ji na akci doveze.
Mobile Fidelity Sound Lab – MFQR 1-017
USA - 1981
Hlavní Box - EX
Obal - VG+/NM - menší split na dolní hraně, vlivem vyšší váhy vinylu.
Přílohy - NM
Vinylová deska - NM
Tak tahle věcička se mi dostala do rukou ještě zabalená, hodně jsem přemýšlel, jestli ji takto ponechat, nebo rozbalit. Pětačtyřicet let je dlouhá doba, ale zkrátka musel jsem to slyšet.

Vydáno pouhých 5000ks.
Velmi precizní zpracování, pevný box - vyplněný ochranou pěnovou vložkou, manuál vysvětlující technologii UHQR, certifikát pravosti s podpisem kontrolora kvality.
Na svou dobu velmi nadčasové.
Samotný Mastering vychází z původních analogových pasů, poslech je skutečně dokonalý, hluboké a přesné basy, výšky působící velmi jemným dojmem.
Dost zajímavé vydání, které patří mezi jedno z nejvyhledávanějších.
Box byl mnou rozbalen 15.07.2026 (mám k dispozici videozáznam) a deska byla 2x přehrána.
Zaslání je možné pouze prostřednictvím ČP, ale raději bych preferoval osobní odběr s možností poslechu.

45200,- včetně poštovného.
765229137_1785849199493308_6740558407252128699_n.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Aries Cerat : Symphonia, Impera II Reference, Ianus Essentia, Kassandra, Signal Projects kabely, Masterpiece server,Sroll Quantum,Divine Acoustics, Ediscreation ,Network acoustic Tempus, Velikinac audio
https://mecca-highend.cz/