Co právě poslouchám na VINYLU
Re: Co právě poslouchám na VINYLU
Mám to podobně ale co mám hodně rád je živé 2LP WE WANT MILES je Super deska.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Kolotoč Mofi UltraDeck, přenoska Mofi ultragold MC, předzesilovač Hegel V10, středový klamp Mofi, CD Hegel P4A MK2, zesilovač Cambridge EDGE A, kabeláž Cardas,Mondiale, Repro Xavian Quarta MK2.
Výborná je živé album (CD) Miles & Quincy Live at Montreux nahrané 8 července 91 kde Davis hraje staré skladby a toto normálně nedělal, vyšlo asi jen na CD ale je to výborné, doporučuji.
Díky, napíšu do deníčku co v budoucnu koupit.
Kolotoč Mofi UltraDeck, přenoska Mofi ultragold MC, předzesilovač Hegel V10, středový klamp Mofi, CD Hegel P4A MK2, zesilovač Cambridge EDGE A, kabeláž Cardas,Mondiale, Repro Xavian Quarta MK2.
Tak konečně si mohu tohle album vychutnat i na vinylu. Připadám si, jako bych cucal sladký bonbón
SPaudio-P1(S) + A400(S),STRANKA GT2
SPaudio-D1(S),ROON Nucleus
Project RPM10, Ortofon SPU Royal N, Parasound JC3+
PSaudio P20, solo přívod
STRANKA,Townshend,Roth,PSaudio,Oyade,VDH
akustika Martin Vitvar
STRANKA RBS podložky
SPaudio-D1(S),ROON Nucleus
Project RPM10, Ortofon SPU Royal N, Parasound JC3+
PSaudio P20, solo přívod
STRANKA,Townshend,Roth,PSaudio,Oyade,VDH
akustika Martin Vitvar
STRANKA RBS podložky
Dvakrát reklamovaná, až napotřetí to vyšlo.
Dnes prišlo. Kto počúva 80ky, výborný výber.
večerní poslech 55 let od vydání tohoto alba
tak taky něco z jiného soudku že
Sobotní ranní pohoda s Rory Gallagherem
K tomuto není co dodat Geordie
Včera prišla zásielka od JPC a dnes sa môj kolotoč skoro vôbec nezastavil. Tieto remastre ma neskutočne bavili. Tak to vyzerá keď sa toho chytia odborníci čo tomu naozaj rozumejú. Pri dvoch albumoch od Blue Note v edícii Blue Note 80 Vinyl Reissue Series som si bol skoro istý že jak lisovaním, tak zvukom bude všetko na jednotku a tak aj bolo. No ale veľmi príjemne ma prekvapil album od Verve Records v edícii Verve By Request. Výborná práca jak lisovanie tak aj zvuk. Všetkým fanúšikom Mela Browna ako aj Lonnieho Smitha vrelo odporúčam tieto albumy.
https://www.discogs.com/release/1387075 ... mith-Think
https://www.discogs.com/release/1452580 ... Mozambique
https://www.discogs.com/release/2575435 ... hicken-Fat
https://www.discogs.com/release/1387075 ... mith-Think
https://www.discogs.com/release/1452580 ... Mozambique
https://www.discogs.com/release/2575435 ... hicken-Fat
Primare I32, CD32
Pro-Ject 2Xperience SB, MoFi Studio Phono, Hana EH
Sonus Faber Venere 1.5
Chord Crimson Vee 3, Cardass Crosslink, Quadlink 5, Parsec Interconnect XLR
IBasso Dx 150, IT 01s, Sennheiser HD 660 S, RME ADI-2 DAC FS, Strong LEAP S1
Pro-Ject 2Xperience SB, MoFi Studio Phono, Hana EH
Sonus Faber Venere 1.5
Chord Crimson Vee 3, Cardass Crosslink, Quadlink 5, Parsec Interconnect XLR
IBasso Dx 150, IT 01s, Sennheiser HD 660 S, RME ADI-2 DAC FS, Strong LEAP S1
Fantastická muzika A takhle skvěly zvuk z české desky jsem ještě neslyšel ! A zrovna mě nenapadá ani žádná z renomovanych značek. Zapomeňte na zvukovou zpatlaninu ala MOFI.
Prirozenost, ambient, barva hlasu i nástrojů, vyváženost, prostor a ten předozadní nemá konkurenci. Opravdu jedna z nejlepších desek co mám. A to jich tady pár metrů je mé hodnocení: +
Prirozenost, ambient, barva hlasu i nástrojů, vyváženost, prostor a ten předozadní nemá konkurenci. Opravdu jedna z nejlepších desek co mám. A to jich tady pár metrů je mé hodnocení: +
Už je u kamaráda a má mi ji přivézt v pondělí. Snad vydržím
Já ji mám na cestě. A nejen nahrávka, ale i hudba je úžasná!
Úplný súhlas, dokonalé po všetkých stránkach, muzika skvelásamcus píše: ↑18 říj 2024 17:19 Fantastická muzika A takhle skvěly zvuk z české desky jsem ještě neslyšel ! A zrovna mě nenapadá ani žádná z renomovanych značek. Zapomeňte na zvukovou zpatlaninu ala MOFI.
Součástí tohoto 2 LP (one step) by měly být i wav, ale v LP není žádný kupon s kodem. Už jste to řešili jak a odkud to stáhnout?
Teď jsem se dočetl na Animal Music, že kód pro stažení poslali na mail použitý při objednávce ihned po zaplacení a platil pro neomezené stahování, ale jen 7 dní!!! Objednávali jsme tři LP najednou přes kamaráda a čekali na ně pár týdnů. LP nám dorazily včera, ale kód už bohužel neplatí neplatí. To není dobrý systém
Naštěstí to LP hraje neskutečně, určitě jedno ze zvukově nej, které mám ve sbírce
Mám ho rovněž doma, zabalené a váhám, zda rozdèlat.
Poslouchám hudbu, která se mi líbí, mám to co mám a co jsem ochoten zaplatit.
Pánové, máte někdo “obyčejné” vydání ? Jak dobrý to má zvuk ? Dík
Taky be mě to zajímalo.
Asi budu muset
tak jsem si hoši málem nechal ujet vlak ! na poslední chvíli jsem jej ale stihnul
vysvětlím než jsem se rozhoupal že si koupím onoho Mišíka na lepším labelu tak ono ejhle a ani v Musicrecords kde jsem to měl zabukovaný ani na Indies nosič nikde ,ale na stránkách Animal Music ještě zaplatˇpámbů měli . Tak doufám že to bude opravdu zvuková lahůdka jak všichni básníte.
Ještě se chci optat na kvalitu posledního Davida Glimoura jestli už jej doma někdo z vás točí ? Nechci barevné vydání stačí mě černá placka , děkuji za odpovědi
vysvětlím než jsem se rozhoupal že si koupím onoho Mišíka na lepším labelu tak ono ejhle a ani v Musicrecords kde jsem to měl zabukovaný ani na Indies nosič nikde ,ale na stránkách Animal Music ještě zaplatˇpámbů měli . Tak doufám že to bude opravdu zvuková lahůdka jak všichni básníte.
Ještě se chci optat na kvalitu posledního Davida Glimoura jestli už jej doma někdo z vás točí ? Nechci barevné vydání stačí mě černá placka , děkuji za odpovědi
Já mám DG ve stříbrné verzi a bohužel nic moc… ale barvou to nebude, je to ploché, dynamiky tam moc není.
V Multilendu se mi minulý týden nějakým záhadným způsobem podařilo objednat hned 5 ks- limitky toho Mišíka. roll: Tak pak hned 4 ks stornoval. Něco tuším měli i fyzicky na prodejně. Animal to však určitě jistí.
Sláva bustrovanejm kytarám a rychlejm bicím!!!!
Já mám ten one step Mišíka stále někde na cestě - je to 45 nebo 33 RPM? V popisu na netu to nikde není…
- Mastervoice
Mick Mars (Bob Deal) ex Mötley crüe guitarist
The other side of Mars (02/2024, 10 písní, 39 min)
The other side of Mars (02/2024, 10 písní, 39 min)
když selžou všechny pokusy je načase otevřít návod k použití
Tak se Mišík "one step" také točí,nehraje to špatně,pár drobností by se našlo,ale prezentují to jako " Limit edition",500 kusů,tak bych čekal nějaké číslování 0/500,ale nikde nic.Tak zase jen marketing
Tohle vydrželo na nový gramec…
.
.
Toto je první UK vydání z roku 73, ve stavu nového kusu, předešlý majitel jej snad vůbec nehrál, vypadá to,že po zakoupení jej zařadil do regálu a padesát let si desky nevšiml.Malokdy se podaří takový úlovek.
Lp produkoval basák z Párplů Roger Glover a deska byla pro kapelu průlomová.
Technics SL1210/SME3009,Ortofon A95, Jo No8,Yosegi, Pro-ject phono RS,Step Up trafo Ortofon Verto , Brassany, Vincent/Casea Lynx MK2, Xavian Carisma, Noble Audio Sunrise,
Furutech, VdH 501silver, Sroll, Mondiale2
Další Lp je též z roku 73 a jedná se také o první UK press.Stav desky je totožný s předešlým komentářem,produkoval opět Roger Glover,Lp pokračuje v předešlé předloze.
Tyto dvě desky jsou velmi úspěšné a prověřené časem.
Porovnal jsem tento první UK press s druhým UK vydáním a musím říct, první je ve všech směrech zvukově lepší.Je to nepochopitelné,ale je to tak.
U druhé desky bych vyzdvihl více jak devítiminutovou skladbu "The Ballad Of Hollis Brown",kterou napsal Bob Dylan.
Tyto dvě desky jsou velmi úspěšné a prověřené časem.
Porovnal jsem tento první UK press s druhým UK vydáním a musím říct, první je ve všech směrech zvukově lepší.Je to nepochopitelné,ale je to tak.
U druhé desky bych vyzdvihl více jak devítiminutovou skladbu "The Ballad Of Hollis Brown",kterou napsal Bob Dylan.
Technics SL1210/SME3009,Ortofon A95, Jo No8,Yosegi, Pro-ject phono RS,Step Up trafo Ortofon Verto , Brassany, Vincent/Casea Lynx MK2, Xavian Carisma, Noble Audio Sunrise,
První německé vydání, vydané Vertigem v dubnu 75 je zvukově velmi povedené.
Tato lp je vrcholem kapely, který už nebyl nikdy překonán,vedle dvojky od Zeppelin a Machine Head od Párplů se jedná o učebnici hardrocku.Produkoval Manny Charlton, kytarista kapely.
Ahoj Honzo , tohle album je taky dobré, ale to nemusím psát, viď.